H&G nedgravede affaldscontainere på Kronborg Strand

HogG top

I Helsingør, tæt ved Kronborg slot, er det nye boligområde Kronborg Strand snart helt færdigt. Det er boliger i høj kvalitet, med en unik beliggenhed helt tæt på stranden. Uderummet mellem husene er udformet, så det forstærker oplevelsen af at bo tæt på stranden.

I så smukke omgivelser skal der stadig være plads til de mere praktiske foranstaltninger i et boligområde med mange mennesker - herunder affaldshåndteringen. Arkitema Architects, som har tegnet Kronborg Strand, har valgt ZENZOs nedgravede affaldssystem fra H&G, som i designet passer godt til det moderne byggeri.

H&G containerne er leveret med pulverlakerede indkastsøjler i antracitgrå med indkast i rustfrit stål. Indkastene er udformet alt efter hvilken affaldsfraktion containerne rummer. For at opnå det helt strømlinede udseende er krogene til tømning skjult i indkastsøjlen. Det er dog meget let at komme til krogene ved tømning. Man skal blot åbne en lille låge i toppen af indkastsøjlen, hvor krogene fra renovationsvognen nemt kan hægtes på.

Fra februar 2020 skal borgerne i Helsingør sortere madaffald og det er man allerede nu klar til i Kronborg Strand. ZENZO har leveret 9 enkelte og 3 dobbelte containere, som rummer affaldsfraktionerne metal, plast, restaffald og madaffald. En enkelt container har en kapacitet på 5 m3, en dobbelt har det samme, men med to kamre på hver 2,5 m3. Det er hensigtsmæssigt til affaldsfraktioner, som ikke fylder så meget - fx metal.

Læs mere om vores flotte H&G nedgravede affaldscontainere her eller ring på 70 27 19 00 og hør mere om vores nedgravede affaldssystemer.

HogG bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input