Stilfuld indendørs affaldssortering

Hvordan får man affaldssortering til at fungere på steder, hvor man også ønsker at affaldsspandene fremstår stilfulde og passer ind i et nøje udarbejdet indendørs miljø?

I lufthavne, kantiner, virksomheder og bycentre er der ofte arbejdet med et stilfuld indendørs design, hvor også affaldsspande skal passe ind. Med flere affaldsfraktioner er det vigtig, at det er overskueligt og enkelt for brugeren, nemt at tømme og stadig fremstår pænt og ordentligt.

BIOBAG ZENZO har flere modeller af affaldsspande som er yderst velegnet til indendørs affaldssortering. Modellerne er fleksible og kan tilpasses det antal fraktioner der er behov for.

zenzo affaldsspand Edge

Edge affaldsspand er en elegant løsning på et modulært affaldssorteringssystem, som er velegnet til f.eks. indkøbscentre, lufthavne eller kontorer. Egde leveres med lås og låg, der kan tilpasses forskellige affaldsfraktioner som fx flasker, dåser og papir. Affaldsspanden er fremstillet i rustfrit stål eller pulverlakeret galvaniseret stål. Mulighed for eget farvevalg.
Se mere om Edge her

zenzo affaldsspand Bermuda NY

Bermuda er en smal og elegant affaldsspand, som fås i enten rustfrit stål eller antracitgrå pulverlakering. Bermuda findes i modeller med en, to, tre eller fire affaldsfraktioner og kan leveres med labels, der tydligt markerer affaldsfraktionerne. En affaldsspand der er meget velegnet til indendørs affaldssortering.
Se mere om Bermuda her.

zenzo affaldsspand Wave NY

Wave affaldsspand har et enkelt og moderne design. Materialerne er rustfrit stål eller antracitgrå pulverlakering. Wave fås i tre modeller til henholdsvis en, to eller tre affaldsfraktioner. For at opnå den mest effektive affaldssortering kan indkastet tilpasses den aktuelle fraktion og affaldspanden kan leveres med labels, der  tydeligt viser hvor man skal lægge sit affald.
Se mere om Wave her.

BIOBAG ZENZO har et stort udvalg af affaldsspande – både til ude og inde og specielt designet til børn.

Se dem alle her eller ring på 70 27 19 00.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input