ZENZO GROUP er med på Affald 2018 i Grenaa

Igen i år er ZENZO med på affaldsforeningen årsmøde. Vores hjerter banker for komposterbar bioplast og en effektiv indsamling af rene og sorterede affaldsfraktioner, der kan bidrage til bedre genanvendelse.

Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle og tilpasse vore produkter, så vi kan leve op til de krav der stilles til affaldshåndtering.

Vores fuldt komposterbare BioBag bioposer bliver brugt af flere og flere til indsamling af madaffald. I 2017 leverede vi over 100 millioner bioposer til hustande i Danmark.

Ikke nok med at bioposer indgår i en naturlig kompostering af madaffald, som producerer biogas og fosforrig gødning, poserne er også med til at begrænse mængden af skadelige mikro plast partikler i naturen, der forårsager et stort forureningsproblem på hele kloden.

Vi udvikler hele tiden nye produkter i bioplast og på Affald 2018 vil vi præsentere en nyhed, der effektiv kan være med til at begrænse plastforurening af vores natur. Kom forbi vores stand og hør mere om BioBag og vores produkter.

Zenzo biopose og madaffald
Når madaffald sendes til biogasanlæg får man både biogas og gødning, der bruges til jordforbedring. Når bioposer anvendes til indsamling af madaffald, er man helt sikker på ikke at foruren jorden med mikroplast. Sortering af madaffald gør øvrige affaldsfraktioner renere og giver dermed bedre genanvendelse
.

Nedgravede affaldscontainere
Inden for affaldshåndtering har vi en lang række produkter, hvor vi hele tiden sætter kvalitet og funktionalitet højt. Det skal være nemt for borgerne at sorterer affaldet korrekt, så vi kan opnå den optimale genanvendelse. Vores nedgravede affaldscontainere har stor kapacitet og designet på den overjordiske del, passer til vores opfattelse af godt design i Skandinavien.

Vores nedgravede affaldssystemer er intelligente. De kan installeres med fuldmelder, elektronisk adgang og tilsluttes systemer, der udregner de mest effektive tømningsruter. Tiltag som både er drift besparende og miljøvenlige. Kom forbi vores stand og hør om de effektive systemer. Se hele vores udvalg inden for affaldshåndtering her.

Se mere om Affald 2018 her og kom endelig forbi og hils på os på stand 10 den 22. marts 2018 i Grenaa.

zenzo nedgravede affaldscontainere

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input