Ny leverandør af carporte, affaldshuse, rygerum, cykeloverdækninger, containere og meget mere

Her i Biobag Zenzo vil vi gerne sælge produkter af højeste kvalitet og er vi meget omhyggelige, når vi vælger nye leverandører. Derfor er vi glade for at kunne præsentere den tyske virksomhed Siebau, som en ny fast leverandør indenfor affaldshuse, rygerum og cykeloverdækninger. Med Siebau følger også nye produkter som carporte, containere og vindfang, som vi glæder os til at introducere på det danske marked.

Siebaus produkter er smarte og fleksible modulsystemer, som med mange valgmuligheder indenfor materialer, størrelse og farver gør det muligt at få et meget individuelt og helt tilpasset resultat. Modulsystemet er bygget op om profiler og rammer i galvaniseret stål, som kan beklædes med flere forskellige materialer.

SIEBAU har designet og produceret sine modulsystemer i kompromisløs kvalitet siden 1946. Hovedkvarteret ligger i Kreuztal i Sydwestfalen i Tyskland og Siebau er i dag Tysklands førende producent indenfor deres område. Virksomheden har 102 ansatte samt et større netværk af afdelinger, der servicerer Tyskland og udlandet. Med BioBag Zenzo er Seibau nu kommet til Danmark.

Lang levetid og genanvendelighed
Siebau er særligt opmærksomme på produkternes levetid og genanvendelighed. Virksomheden er bevidst om, at produktion altid involverer brug af ressourcer og derfor er det vigtigt at dette opvejes af en lang holdbarhed og høj genanvendelighed. Med produkter primært i stål og træ, er de netop yderst holdbare og genanvendelige.

Siebau bruger fx sølvgran fra bæredygtigt skovbrug i alperegionen. Denne træsort er særligt robust overfor længere tørre perioder og hårde vintre og har samtidig en kort transportvej og en bæredygtig produktion.

Grønne tage
Tage med beplantning bliver mere og mere populære, især i byer og i tæt bebyggede områder. Det er en miljøvenlig løsning fordi planterne på de grønne tage er en vigtig fødekilde for mange insekter og dermed sikrer biodiversitet og levesteder, imens taget samtidig er et naturligt luftfilter og klimaanlæg. CO2 bliver til frisk ilt, og fordampningen af det regnvand, som taget opsamler, afkøler den omgivende luft.

Næsten alle Siebau-produkter kan leveres forberedt til grønt tag. Taget består af præfabrikerede mos- og sedummåtter, som er meget modstandsdygtige planter, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Læs mere om alle de nye produkter fra Siebau her: Siebau containere
Siebau carporte, vindfang og redskabsskure
Siebau affaldsshuse, affaldsgårde og containerskjulere
Siebau rygerum og cykeloverdækninger

Zenzo Siebau overdaekninger

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input