Betonmøbler til topmoderne kontorhus i Odense

Nuton plantekummer top

I sommeren 2020 flyttede virksomhederne i det nye Munkebjerg Business Park ind i deres nye lokaler. De bor nu i et topmoderne kontorhus, som er bygget med stor fokus på miljøet og smukke detaljer.

Vi er glade for at have leveret nogle af vores betonmøbler til business parken, som står godt til den flotte bygning og giver plads til at folk kan mødes udenfor ved borde og bænke.

Ved hovedindgangen står vores flotte Nuton plantekummer, som både rummer beplantning og plads til at sidde. Kummerne er i beton i organiske former, som giver et blødt indtryk på trods af det hårde materiale.
Læs mere om Nuton plantekumme her

Plantekummerne er suppleret af Nuton bænke, som også er bløde og runde i formen og giver mange forskellige muligheder for at samles eller bare sidde og nyde solen.
Læs mere om Nuton bænk her

Line and line bord og baenkesæt middle

Borde og bænke i elegant og let design – i beton
Ved kantinen i Munkebjerg Business Park er der et udendørs område, hvor vores elegante Line & Line bord- og bænkesæt i UHPC beton er sat op. UHPC beton – også kaldet ultrahøjstyrkebeton – har langt højere styrke i tryk og stræk end almindelig beton. Derfor er det muligt at lave betonmøbler i det spinkle, lette og elegante design som Line & Line møblerne er støbt i.

Der er opsat seks borde med tilhørende to bænke, så der er masser af plads til at spise sin frokost, holde møder eller bare tage en pause ude i det fri.
Læse mere om Line & Line bord og bænkesæt her

Nuton Line and Line bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input