Vedligeholdelsesfrie udendørsmøbler i genbrugsplast

KUK bord og banerksaet amager

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre så er flere af vores udendørsmøbler lavet af genanvendt plast. Det er et robust materiale, som ikke behøver vedligehold og som holder sig pænt og funktionelt i meget lang tid.

I Kastrup, tæt ved vandet, står vores Kuk bord- og bænkesæt til fri afbenyttelse for dem, som vil nyde udsigten ud over Øresund. Møblerne er fremstillet i 100% genanvendt plast, som er indsamlet fra husholdninger og industri. Den indsamlede plast laves om til granulat, som anvendes til produktion af robuste planker, der kan bruges til møbler.

Se mere om Kuk bord- og bænkesæt her

Mange fordele ved møbler i genbrugsplast
Ud over at det er godt for miljøet og giver mening at genanvende vores affald til nye og brugbare produkter, har møblerne i genbrugsplast også mange praktiske fordele. De kræver ikke vedligeholdelse, de kan tåle det omskiftelige vejr i Danmark, de nedbrydes og splintrer ikke, de er modstandsdygtige overfor fugt, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt efter regnskyl.

Plankerne på Kuk borde og bænke er forstærket med en afstivning i galvaniseret stål, således at bordplade og siddeflader ikke buer. Kuk møblerne kan fastmonteres i underlaget, men hvis det ikke er muligt, vejer et sæt 338 kilo, hvilket vidner om robustheden, men også at det ikke er nemt at flytte.

kuk og recycle

Flere vedligeholdelsesfrie modeller
Vores Recycle bord- og bænkesæt i helt traditionel design, er også fremstillet i 100 % genanvendt plast med forstærkende kerne i stål. Recycle bord og bænke er velegnet til steder, hvor der færdes mange mennesker og hvor voldsomt brug kan forekomme. Møblerne kan holde til både det og vores klima.

Se mere om RECYLE bord- og bænkesæt her

citizen og ecosens

Hvis du har brug for udendørsmøbler i et lettere og mere elegant design, er vores bænke Citizen og Ecosens også fremstillet i genbrugsplast.

Citizen bænken har et klassisk og enkelt design med stel i pulverlakeret stål og sæde i brede lameller af genbrugsplast. Citizen fås både som stol og som bænk i længderne 175 eller 240 cm.

Se mere om Citizen bænk her

På trods af materialets robusthed er Ecosens en let og elegant bænk, der kan tåle det meste. Sæde og ryg er fremstillet i planker af genanvendt plast med en afstivning i galvaniseret stål. Plankerne holder formen og buer ikke, selvom bænken er 180 cm lang.

Se mere om Ecosens bænk her

Skulle der opstå ridser på overfladen af møblerne i genbrugsplast, som man gerne vil udbedre, er det en meget hurtig lille øvelse, som kan ses i denne film

Vil du høre mere om vores miljøvenlige, praktiske og robuste møbler i genbrugsplast så ring på 70 27 19 00 og få et godt tilbud.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input