Betonmøbler som inviterer til aktivitet og hygge i nyt gårdrum

Columbusskoln top

På Columbusskolen i Skanderborg Kommune har man netop afsluttet en renovering af gamle bygninger og fået en helt ny tilbygning. Det betyder mere plads, lyse klasselokaler og et nyt gårdrumsmiljø til skolens børn og voksne.

ZENZO har leveret nogle af vores flotte betonmøbler til gårdrummet. Gården er omkranset af klasselokaler på tre sider, så der er både læ og lunt. Der er placeret tre rundbænke og ti trædesten i beton i varierende højde. I planerne har det Aarhus-baseret arkitektfirma Nodo Arkitekter tegnet et stort træ i midten af den største rundbænk. Allerede nu kan man forestille sig en dejlig plads i flimrende skygge på varme dage.

Den største rundbænk med træsæder er vores model VETIL. Den har en diameter på 4 meter og er fremstillet i hvid formstøbt beton. Bænken har en åbning i cirklen og er beklædt med QUADA bænkesæder, som er specialproduceret til bænken i FSC certificeret træ.

Gården rummer også to mindre rundbænke i beton. Det er CIRCULAR rundbænken, som her er udført i hvid, glat og formstøbt beton med en diameter på tre meter.

Endelig er der placeret ti RONDO trædesten i hvid sandblæst beton, som har højder fra 25 til 60 cm. De er sat, så man kan hoppe fra den ene til den anden, hvilket de fleste børn nok vil have svært ved at lade være med.

ZENZO har et stort udvalg af betonmøbler til udendørs byrum. Både standardmodeller i flot og enkelt design, eller specialproduceret elementer med mange valgmuligheder indenfor størrelse, farve og overfladebehandling.

Gå ind på vores hjemme side og se hele vores sortiment indenfor beton eller ring til os på 70 27 19 00.

Vi håber at både børn og voksne på Columbusskolen vil nyde det flotte gårdrum, som inviterer til både fredelig hygge i solen og fysisk aktivitet på og omkring de robuste betonmøbler.

Colombusskole Bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input