Z-Bin delvist nedgravet affaldscontainer har fået selskab

zenzo ZBin molokker nedgravede affaldssystemer

Vores robuste og delvist nedgravede affaldscontainer, Z-Bin, har haft familieforøgelse. Hvis man ønsker at have det samme udtryk på forskellige former for affaldsbeholdere er Z-Bin en meget fleksibel løsning. Helt fra den største delvist nedgravede model med en volumen på 5000 liter, til den mindste, der kan rumme 200 Liter. Alle containere, undtagen de to mindste modeller, har samme krogsystem så tømningen kan udføres af den samme bil.

Z-Bin er fremstillet i 100 % rene og genanvendelige materialer og i designet er der fokuseret på rene linjer og funktionalitet. Z-Bin er kompatibelt med andre affaldssystemre af samme type. Z-Bins udseende og funktion kan tilpasses individuelle ønsker både hvad angår aflåsning og indkastformer. Også ved farve på låg og beklædningen af selv containeren, er der flere valgmuligheder. Med de mange forskellige modeller er det nemt at tilpasse affaldsbeholdernes størrelse til den affaldsfraktion, den skal rumme.

Ring på 70 27 19 00 og høre mere om hvad du kan med Z-Bin eller læs mere om Z-Bin delvist nedgravede affaldscontainer her

zenzo ZBin alle modeller

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input