Få styr på brande i affaldscontainere med BrandStop brandslukker

BrandStop brandsluknings ampul top

Brande i affaldscontainere er et tilbagevendende problem i Danmark. En containerbrand kan hurtigt sprede sig til bygninger og andre omgivelser, og dermed bringe liv og ejendom i fare. En brand i affald frigiver giftige røg og partikler, som kan forurene luften og omgivelserne og uanset om man er forsikret eller ej, så medfører en containerbrand økonomiske omkostninger og besvær for ejer- og lejerforeninger.

Nogle brande i affaldscontainere er påsatte, fordi nogle bevidst sætter ild til containere for at forårsage skade. Branden kan også skyldes uforsigtighed, fordi nogle smider cigaretskod eller grillbriketter i containere, uden at slukke dem ordentligt. Endelig kan forkert sorteret affald også forårsage brand. FX batterier, mindre elektriske apparater, tomme gascylindre fra ukrudtsbrændere og kulsyreflasker.

Enkelt løsning, der stopper brand i affaldscontaineren inden den kommer i gang
Med vores nye automatiske brandslukker BrandStop kan du med en enkelt løsning sikre dig, at en ulmende brand i affaldscontainere stoppes i tide. BrandStop er en brandslukker, som kan installeres i alle former for affaldscontainere - både i nedgravede affaldscontainere og de containere, som står på jorden.

BrandStop brandslukker er en ampul med brandhæmmende væske, som sættes i en holder, der monteres på indersiden af en container. Ved høj temperatur i containeren udløses ampullen og slukker branden - uden at forværre skader på affaldscontaineren, omkringliggende bygninger eller parkerede biler.

BrandStop er vedligeholdelsesfri og den brandhæmmende væske Indeholder ikke miljøskadelige brandslukningsmidler, som PFAS eller Haloner. Væsken kan uden besvær aftørres og bortskaffes, i tilfælde af at ampullen er udløst. Ampullen skal blot udskiftes efter aktivering eller ved overskridelse af holdbarhedsdatoen.

Vil du høre mere om denne enkle og smarte brandsikring, så ring til os på 70 27 19 00. Du kan også læse mere om BrandStop brandslukker her eller udfylde kontaktboksen herunder.

Vi står klar med flere gode grunde og priser – uanset om du skal have én eller flere af de praktiske automatiske brandslukkere.

BrandStop bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input