Beton holder længe, kan repareres og genbruges

top foto

Beton har en meget lang levetid, der kræver lidt eller ingen vedligehold. Beton kan repareres eller delvis udskiftes og kan senere knuses og bruges til genbrugsbeton. Det gør beton til en god og miljøvenlig løsning til udendørs byrum, hvor der skal tages højde for robusthed overfor klima, flittig brug og mulighed for hærværk og tyveri.

Dertil er beton et fantastisk materiale, som kan formes og støbes til elementer og møbler til alle slags udendørs byrum - både nye og gamle.

Beton og miljø
De fleste af vores betonmøbler og – elementer leveres af URBASTYLE, som har produktion i nye og moderne faciliteter i Tournai i Belgien - lige midt i Europa.

URBASTYLE har fokus på miljø og genbrug i produktionen. De undgår at bruge kemikalier i fremstillingen af beton og der bruges vand fra et lukket system til både blanding og slibning af betonen. Det betyder lavere vandforbrug og udledning.

For at undgå spild blandes der kun en hel eksakt mængde beton til en produktion. Hvis der er overskydende beton, genanvendes den i produktionen af store betonblokke, som bruges til vægge. Sandslibning foregår i mindre sliberum, så sandet kan genbruges.

Fabrikken er udstyret med solceller, som dækker 45% af fabrikkens el-forbrug. Støbeforme til betonelementer bliver bl.a. lavet i træ, som efterfølgende anvendes til at opvarme produktionsfaciliteterne i Belgien om vinteren.

URBASTYLE forsker hele tiden i nye materialer og teknikker, for at gøre betonen endnu stærkere og mere holdbar. Samtidig tilrettes produktionen løbende, så den er så miljøvenlig som muligt.

beton bloede former

Betonmøbler og elementer
Beton har længe været et populært materiale til udendørs møbler. Det kan formes på mange måder og forholdsvis let tilpasses specielle mål og ønsker. Vores betonmøbler fås i mange designs – lige fra det helt enkle til næsten skulpturelle former. Se hele udvalget af betonmøbler og -elementer her

Til større projekter, hvor arkitekter og landskabsarkitekter ønsker at sætte deres helt eget præg på et byrum, leverer vi specialtilpassede betonelementer. Nogle gange ud fra allerede eksisterende modeller eller efter helt nye tegninger.

Kombinationen af beton og træ er både smukt at se på og giver udendørs møbler robusthed og tyngde. Når møblernes tid er udlevet, kan materialerne skilles ad og genbruges.

Vores leverandør URBASTYLE har netop lanceret Eco Seating, som er et 100% genanvendeligt og langtidsholdbart materiale til sæder på betonmøbler. Eco Seating ligner og har en overflade som tropisk træ, men er fremstillet af en blanding af risskaller, salt og mineralske olier. Læs mere om ECO Seating her.

Trae og beton

Se alle mulighederne med beton her på vores hjemmeside. Sidder du med et relevant betonprojekt er du velkommen til at ringe til Lone Søndergaard på 26 88 19 05. Du kan også connecte med Lone på LinkedIn ellerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input