Cykeloverdækninger med sedumtag i Frederikssund

Biobag zenzo cykeloverdaekning med sedum top

I en nyere boligforening på Kocksvej i Frederikssund er der blevet opført to cykeloverdækninger, som giver områdets beboere optimale forhold til at parkere deres cykler. Disse overdækninger er ikke bare funktionelle, men også en fryd for øjet med sedumtag, der både tiltrækker fugle og insekter og bidrager til områdets æstetik.

Tysk kvalitet og skandinavisk design
De nye cykeloverdækninger er leveret af vores tyske partner, Siebau, og er konstrueret med solide profiler i galvaniseret stål. Tagkonstruktionen inkluderer en indbygget tagrende og er beklædt med det smukke og praktiske sedumtag. Fra svalegangen i boligforeningen kan beboerne nyde synet af rødlige og grønne planter, der skaber et levende og varieret taglandskab.

Sedumtaget er ikke kun dekorativt, det er også yderst funktionelt. Planterne absorberer en betydelig mængde vand ved regnskyl, hvilket hjælper med at reducere oversvømmelser og belastning på kloaksystemet. Derudover giver sedumtag husly til mange smådyr, som er godt for den lokale biodiversitet.

Læs mere om sedumtag her

Et twist med hundepoter
For at give overdækningerne et unikt præg, har kunden valgt at tilføje sideplader i stål med udstansede hundepoter. Disse detaljer tilfører en personlig og legende dimension til strukturen, som helt sikkert vil blive bemærket og værdsat af beboerne og besøgende.

Biobag zenzo cykeloverdaekning med sedum middle

Plads til alle typer cykler
Cykeloverdækningerne er bygget med ekstra højde for at kunne rumme cykelstativer i to etager. Dette giver mulighed for at parkere flere cykler på mindre plads. Den ene overdækning er allerede udstyret med dobbeltsidet cykelstativer i to etager, der har kapacitet til et stort antal cykler. Disse stativer er udstyret med gasfjedre, der gør det nemt at hæve cyklerne til den øverste etage ved hjælp af et håndtag. Køreskinnerne er designet til at passe til de fleste cykeldæk, så alle kan parkere sin cykel.

Den anden overdækning har cykelstativer med ekstra afstand, som er ideelle til ladcykler. Denne løsning giver ejere af ladcykler mulighed for at parkere sikkert og låse deres cykler forsvarligt fast. Hvis der bliver behov for plads til flere cykler, har cykeloverdækningen højden til montering af cykelstativer i to etager.

Læs mere om cykelstativer i to etager her

Biobag zenzo cykeloverdaekninger med sedum bottom

Fællesområder der er pæne og fri for skrald
For at sikre et rent og pænt fællesområde er der også blevet installeret praktiske Consort affaldsspande rundt om parkeringspladsen. Disse affaldsspande gør det let for beboerne at bortskaffe affald korrekt og bidrager til et velordnet og indbydende miljø.

Se mere om Consort affaldsspand her 

Med disse cykeloverdækninger har boligforeningen på Kocksvej i Frederikssund skabt gode parkeringsmuligheder for cyklisterne, og bidraget til et grønnere miljø med sedumtagene. Projektet er et godt eksempel på, hvordan funktionalitet og æstetik kan gå hånd i hånd for at skabe en bedre hverdag for alle.

Læs mere om vores cykeloverdækninger fra Siebau her eller ring til os på 70 27 19 00. Vores systemer er modulopbyggede, og kan tilpasses i både areal og højde. Både profiler, vægbeklædninger og tage fås i flere forskellige materialer.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input