Affaldscontainere på jorden er en hurtig, billig og praktisk løsning til affaldssortering i boligforeninger

Contenur affaldscontainer top

En ejerforening i Helsingør skulle, efter kommunens opfordring, hurtigt etablere affaldssortering for foreningens 182 boliger. Bebyggelsen er fredet, så derfor skulle der også tages hensyn til hvad fredningen tillod ifm. installeringen af affaldssystemer, herunder om fuldt nedgravede affaldscontainere overhovedet var en mulighed.

Der blev indhentet tilbud på både fuldt nedgravede og krogtømte affaldscontainere, der står på jorden. Eftersom det skulle gå hurtigt og fredningen satte begrænsninger, faldt valget på Contenur krogtømte affaldscontainere fra Biobag Zenzo.

Det var nok heller ikke uden betydning, at løsningen med Contenur containere kostede en tredjedel af hvad en installering af fuldt nedgravede containere ville gøre.

Med hjælp fra retningslinjer fra kommunen kunne vi, i samarbejde med ejerforeningen, fastsætte hvor mange containere og i hvilken størrelse ejerforeningens 182 boliger ville få behov for. Det blev til 23 containere i alt. 19 containere med en volumen på 3.600 liter til affaldsfraktioner som restaffald, plast, pap, papir og glas. To containere på 2.800 liter til metal og endelig 2 containere på 2.000 liter til madaffald. Denne fordeling passer til kommunes vejledning og tømningsfrekvens for ejerforeningen.

Affaldscontainernes indkast er bla. udformet med låg så fugle ikke kan komme til affaldet. Lågene er også med til at begrænse lugtgener fra plast-, mad- og restaffaldet. Containerne tømmes fra bunden med en krogløsning, som selvfølgelig er godkendt af kommunen.

Hurtig levering og installering af krogtømte affaldscontainere
De 23 containere blev leveret på tre lastbiler og vi stod klar med en truck, der kunne losse og sætte affaldscontainerne på plads i samarbejde med ejerforeningens vicevært. Efter ca. 5 timer var alle containere pakket ud, på plads og klar til brug.

Containerne blev leveret med store og tydelige labels efter dansk standard, som viser hvilken type affald, der skal lægges i containeren.

Der gik ikke mange minutter, før de første beboere tog containerne i brug efter opsætningen – det synes vi er tegn på succes.

Læs mere om vores krogtømte affaldscontainere her

Du kan også ringe til os på 70 27 19 00 eller udfylde kontaktboksen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Contenur affaldscontainer bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input