NEUTRALISERING AF LUGT FRA AFFALD

manufacturer-logo

Det er svært helt at undgå lugtgener når affald, især madaffald, samles og ligger et sted i længere tid. Nedgravede affaldssystemer holder lugtgener nede fordi affaldet ligger under jorden, hvor temperaturen altid er lavere.

Der skal dog ikke meget til før at madaffald kan lugte, hvis der spildes lidt i indkasttromlen eller ved indkastsøjlen. Specielt hvis det er sommer og varmt.

Med ScentPatch fra No-Odour kan dette problem løses meget nemt. ScentPatch indeholder æteriske olier, som kan neutralisere den dårlige lugt fra affaldet. Blokkene indeholder ikke parfume eller kunstige stoffer, men æteriske olier, som starter en kemisk reaktion der neutraliserer dårlig lugt med 70-90 %.

No-Odour har udviklet produkter specielt til affaldscontainere. ScentPatch placeres i en dispenser, som nemt kan monteres i alle former for affaldssystemer. Dispenseren skal sættes et let tilgængeligt sted, så det er nemt at udskifte blokken. Blokkens størrelse afpasses efter hvor stor en volumen affaldscontaineren har. Produktet findes også som spray – kaldet BinFresh.

I Danmark anbefales det at bruge ScentPatch og BinFresh i sommerhalvåret, hvor varmen kan øge ubehagelig lugt fra specielt madaffald. En blok fungerer i 6-8 uger og skal derefter skiftes.

Ring på 70 27 19 00 og hør mere om duftblokkene.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input