EUROPAbio NEDGRAVET AFFALDSSYSTEM

Affaldssortering er kommet for at blive og specielt fraktionen madaffald er en vigtig vej til at opnå de mål om genanvendelse, som EU har sat.

EUROPAbio er en nedgravet affaldscontainer fra tyske H&G, som er specielt udviklet til håndtering af madaffald. Det patenterede system består af en robust ydercontainer i beton med metalramme og en indercontainer i galvaniseret stål. Containerens kapacitet er 3 m3.

Under udviklingen af systemet har der været fokus på at opnå højeste niveau indenfor hygiejne, reducering af lugt og støj samt en nem håndtering ved tømning og vedligeholdelse af containersystemet.

Hvorfor er EUROPAbio specielt velegnet til bioaffald?
Det unikke ved EUROPAbio er den helt tætte indercontainer, som opsamler al den væske (perkolat), som naturligt opstår ved bioaffald. I modsætning til traditionelle inderbeholdere er EUROPAbio fuldstændig væsketæt, hvilket sikrer at der ikke siver væske ud i yderbeholderen. Det nedsætter også behovet for rengøring af systemet betragteligt. I EUROPAbio opsamles den ildelugtende væske i en beholder (perkolatbeholder), som kontrolleret kan tømmes via en speciel aftapningshane.

En anden afgørende faktor i designet af affaldscontaineren til bioaffald er en meget effektiv luftcirkulation. Denne cirkulation reducerer yderligere ubehagelig lugt fra affaldet.

Udskiftning af inderbeholderen ved rengøring, kan nemt udføres af én person ved hjælp af et specielt udviklet quick-system. Dette øger hygiejne niveauet yderligere og gør det nemt at vedligeholde og rengøre systemet.

Certificeringer
EUROPAbio opfylder følgende certificeringer:

• DIN EN ISO 12100-1
• DIN EN ISO 12100-2
• DIN EN ISO 13071-1
• DIN EN ISO 13071-2
• EU retningslinje 2000/14/EG
• TÜV
• CE mærket

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores løsninger indenfor nedgravede affaldscontainere og effektiv affaldssortering. Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input