NEDGRAVET AFFALDSCONTAINER DOBBELT

Vores nedgravet affaldscontainer ELKO yder et væsentligt bidrag til et pænt bymiljø, hvor affaldet er gemt af vejen under jorden. ELKO Dobbelt er et fuldt nedgravet affaldssystem, hvor den enkelte container er delt i to rum, med to separate indkast og separat tømning. Det er specielt interessant, hvis man vil sortere affald i mange forskellige fraktioner.

Til etablering af affaldsøer og affaldsstationer er vores nedgravede affaldssystemer en optimal løsning. De fylder meget mindre over jorden og frigiver dermed plads til andre og mere rekreative områder. Lugtgener fra affaldet minimeres og der kan indsamles langt mere affald i de store beholdere end i traditionelle affaldscontainere. Det betyder færre tømninger og mindre kørsel.

ELKO Dobbelt nedgravet affaldscontainer består af en galvaniseret stålcontainer med en kapacitet på op til 5 m3, som ligger under terræn i en solid betonkasse. Den dobbelte container deles i to rum på enten 2 x 2,5 m3 eller på 2 m3 og 3 m3. Fordelingen på 2 m3 og 3 m3 er fx velegnet til henholdsvis bio- og restaffald.

Over jorden installeres en top med indkast, som tydeligt markerer hvilken affaldstype den nedgravet affaldscontainer indeholder. Toppen designes så den passer ind i det eksisterende miljø. På ELKO Dobbelt nedgravet affaldsbeholder kan indkastet monteres på hver side af containeren. Indkastet findes som tromle eller med klap. Toppen leveres som standard i pulverlakeret stål eller galvaniseret stål.

BioBag Zenzo kan levere labels med de godkendte nationale piktogrammer for dansk affaldssortering, så det er tydeligt hvor brugeren skal lægge sit affald.

Tømning af dobbelt nedgravet affaldscontainer
Til dobbelt nedgravede containere anbefaler vi 2- eller 3-krogssystem og et sikkerhedssystem bestående af sikkerhedshegn med kontrolvægte. På den måde kan man håndtere den uligevægt, som opstår når der tømmes en fraktion ad gangen.

ELKO nedgravet affaldssystem fås også med et rum. Læs mere her Fordelene ved nedgravede affaldssystemer er mange:

 • stor kapacitet på minimal plads
 • stærk holdbarhed og lang levetid
 • kapacitet på op til 5 m3 pr. container
 • færre tømninger, som giver færre kørsler og dermed mindre CO2
 • færre lugtgener, da affaldet er under terræn
 • nem og tydelig affaldssortering
 • bedre arbejdsmiljø for renovatør/gårdmand
 • besparelser i renovationsgebyrer
 • sikring imod hærværk og ildspåsættelse
 • mulighed for montering af fuldmeldersystem
 • handicap-, børne- og ældrevenlig tilgang til containeren

Certificering
ELKO Dobbelt nedgravet affaldsbeholder opfylder følgende certificeringer:
ISO 9001:2008
DIN-EN 13071
TÜV
CE mærket

Nedgravet affaldscontainer pris
Prisen på en nedgravet affaldscontainer afhænger af flere faktorer som fx materialer, størrelse, krogsystem og meget mere. Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores løsninger og priser indenfor nedgravede affaldssystemer. Vi har manges års erfaring med nedgravede affaldsløsninger så vi hjælper også gerne med rådgivning.

Ring på 70 27 19 00 eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input