MAXAIR VENTILERET AFFALDSSPAND TIL BIOPOSE

MaxAir ventileret køkkenspand er den optimale beholder til indsamling af madaffald i bioposer. MaxAir ventileret køkkenspand til madaffald kombineret med den yderst åndbare og komposterbare BioBag biopose, gør sortering af madaffald nemt og hygiejnisk i køkkenet.

Udformningen af MaxAir køkkenaffaldsspand til madaffald er nøje gennemtænkt, således at der er ventilation både omkring bioposen og under bioposen. Ventilationen bevirker, at madaffaldets volumen og vægt reduceres allerede i løbet af få dage. Det organiske madaffald tørrer ud, og lugtgener reduceres betydeligt. MaxAir affaldsspand har mange udluftningshuller både i siderne og i låget, som sikrer optimal ventilation.

Materiale og mål
MaxAir affaldsspand er produceret i 95 % regenereret polypropylen og er fri for PVC, tungmetaller og andre miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

MaxAir ventileret køkkenspand rummer 7 liter, måler (lxbxh) 26x25x23 cm. og har monteringshuller på bagsiden, som gør det nemt at montere spanden på fx indersiden af lågen på et køkkenskab.

Kompost af høj kvalitet opnås gennem en effektiv sortering af madaffald, og det hele starter i køkkenet, hvor det skal være nemt at lægge madaffald i den rette beholder. MaxAir køkkenspandens størrelse gør det nemt at få plads til den i køkkenet. Låget på MaxAir affaldsspand kan stå fast i lodret position, så det er nemt at smide madaffaldet ud.

BioBag leverer MaxAir køkkenspand til madaffald til flere kommuner, som uddeler den til borgerne sammen med bioaffaldsposer.

Har du brug for et stort parti MaxAir affaldsspand til bioposer, så ring på 70 27 19 00 og få et godt tilbud.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input