BIOHUNDEPOSER TIL KOMMUNER

I bestræbelserne på at holde fællesarealer og rekreative områder rene og indbydende, stiller flere kommuner og boligselskaber biohundeposer til rådighed, så hundeejere kan rydde op efter deres hunde, når de luftes.

BioBag komposterbar hundepose er bl.a. produceret af majsstivelse og indeholder ikke plast. Hundeposen er lige så naturlig som hundens affald og kan nedbrydes inden for 40 dage i et velfungerende komposteringsmiljø.

Hundeposerne er certificeret i henhold til den europæiske standard EN 13432 for komposterbare produkter. Hundeposen er vandtæt og ”låses” nemt ved at den trækkes gennem hullet i toppen af posen.

Vores komposterbare hundeposer i størrelsen B 200 X H 320 mm fås i blokke og leveres i kartoner á 2500 stk. Blokken med hundeposer passer til vores hundeposestativ Pluto.

Vores primære kunder er kommuner, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

BioBag hundepose er fuldt komposterbar, hvilket betyder at den bliver til muld/kompost når den nedbrydes. Til sammenligning tager det mere end 100 år for en traditionel plastpose at blive nedbrudt og forsvinde. Nogle af de hundeposer, som er på markedet i dag, kaldes biologisk nedbrydelige men er oftest lavet af almindelig plast, der er tilsat kemiske stoffer. Posen nedbrydes således i små plastfragmenter, som man ikke kan se med det blotte øje, men som stadig belaster vores miljø.

Ring på 70 27 19 00 hvis du har brug for et større parti miljøvenlige og komposterbare hundeposer.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input