AFFALDSCONTAINER 2000L 2SIDE SYSTEM

Affaldsindsamling skal helst være økonomisk og effektiv og det kan gøres med affaldscontainere, der kan indeholde store mængder affald så antallet af tømninger derved begrænses.

Vores 2Side System affaldscontainere er velegnet til affaldsøer bestående af containere med forskellige volumen, der kan tilpasses forskellige affaldsfraktioner. Containerne kan også bruges enkeltvis, der hvor man kun ønsker at indsamle en slags affald. 

2Side System affaldscontainerne kan stå tæt sammen og stadig have god adgang for brugere. Der vil også stadig være adgang til at tømme containerne via et to krogssystem. 2Side System containerne kan placeres hvor som helst, blot der er et plant underlag.

Hvis der er behov for affaldscontainere med stor volumen og der fx ikke er mulighed for etablering af nedgravede affaldscontainere, er 2Side System containerne er et godt, praktisk og prisvenligt alternativ.

Denne model af 2Side System affaldscontaineren kan rumme op til 2000 L og er fremstillet i robust, rotationsstøbt og genanvendelig plast. Der er mulighed for at vælge forskellige former for indkast, som kan tilpasses affaldsfraktioner som fx papir, pap, glas, madaffald og restaffald. Som ekstra udstyr kan affaldscontaineren leveres med fodpedal til åbning af fliplåg og mulighed for lås på fliplåg. Indkasthøjde følger byggereglementets krav om tilgængelighed.

Form, materialer og få forskellige komponenter gør vedligeholdelsen af containerne begrænset og nem. 2Side System containeren er designet i overensstemmelse med EN-13071 standard.

2Side System containeren fås også i størrelserne 2800 og 3600 L. Se også vores Oval Igloo container her.

Mål og vægt
Volumen: 2000 L
Størrelse: L 1600 x B 1100 x H 1600 mm
Mål på indkast: Ø 200 mm
Indkasthøjde fra terræn 1180 mm
Vægt uden indhold: 164 kg

Materialer
UV bestandigt rotationsstøbt plast
2 krogs løftesystem i korrosionsbestandigt metal

Montering
Fritstående

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.