Tlf.: 70 27 19 00

Nyt samlingssted på Græsted Torv

zenzo beton Graested torv top

Græsted har engageret kommunes borgere i et større områdefornyelsesprojekt i byen. Formålet var at forbedre byens rum og mødesteder, således at borgerne havde gode rammer for at mødes. Projektet har været en succes og mange af byens borgere har deltaget med input, gode ideer og hårdt arbejde.

I den forbindelse er Græsted Torv blevet renoveret og har fået et nyt stort siddemøbel i beton. Det er et helt lille amfiteater, som slår kreds om et lille bassin. Siddepladserne varierer i højde og bredde, så der er rig lejlighed til at finde sin egen måde at sidde på.

ZENZO har leveret betonelementerne, som er specialproduceret til Græsted Torv. Siddemøblet består af 24 moduler, som alle skulle placeres nøjagtigt og forsigtigt med en kran. Modulerne vejer imellem 1017 og 3264 kg og alle elementerne vejede tilsammen ca. 38 tons.

Med den høje vægt og betonmaterialet har Græsted fået et siddemøbel, der bliver hvor det er og er yderst robust over for fx hærværk. Som variation er der sat enkelte træsæder i FSC certificeret hårdttræ på nogle af elementerne. Det både pynter og giver bedre siddekomfort.

Har du planer om et projekt med beton i specielle former, størrelser og farver, så ring på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan med beton.

Du kan også se vores store udvalg af betonmøbler her

zenzo beton Graested torv bund

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: