Tlf.: 70 27 19 00

Beton til Julemærkehjemmet Liljeborg

zenzo specialproduceret beton Liljeborg

Takket være en usædvanlig stor donation fra den tidligere Pandora-ejer Winnie Liljeborg har Roskilde fået et nyt Julemærkehjem. Et tidligere plejehjem er renoveret og udbygget til årligt at kunne give 240 børn, der mistrives, et ophold. Et ophold der kan få dem til at blomstre op, få nye venner og opleve at være del af en gruppe.

I forbindelse med renovering af Julemærkehjemmet er den store have også blevet omlagt. Til dette projekt har ZENZO leveret 203 specialproducerede betonelementer til en bred og flot trappe, samt kanter til to store bede foran den gamle bygning.

Flisebelægningen på den store terrasse er Travertin og der var ønske om at specielt trappeelementerne skulle have samme farve. De blev en gylden sandfarve med en sandblæst ru overflade, der ikke bliver glat i regnvejr. Elementerne til bedene er formstøbte med en glat overflade - også i gylden sandfarve, således at belægning, kanter og trappe fremstår som en helhed.

Børnene på julemærkehjemmet har taget godt imod den nye have, hvor der er gode muligheder for fysisk aktivitet eller bare at nyde den flotte udsigt ud over Roskilde Fjord.

Har du et projekt, der kræver betonelementer i specielle mål, farver eller overfladebehandlinger så ring på 70 27 19 00 eller se mere om alt det vi kan i beton her

zenzo specialproduceret beton Liljeborg bund

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: