BIOTOI TRANSPORTABELT TOILET MED BIOPOSER

BioToi er et lille og fikst transportabelt toilet, som kan bruges i skovbørnehaver og andre institutioner samt f.eks. til camping, sejlsport og andre aktiviteter som foregår steder, hvor der ikke er nem adgang til toiletter.

BioToi transportabelt toilet fylder og vejer ikke særlig meget og er nemt at transportere. Toilettet består af et robust stativ hvorpå man monterer en biologisk nedbrydelig toiletpose. Da posen dækker hele sædet, er toilettet både meget hygiejnisk og brugervenligt. Herefter klappes stativet sammen, så det fylder mindst muligt under transport og opbevaring. BioToi er udviklet i samarbejde med norsk militær.

BioToi transportabelt toilet er pakket i en pose, der nemt kan hænges op i en butik, og leveres med en rulle fuldt komposterbare og biologisk nedbrydelige toiletposer.

BioToi-poserne er certificeret komposterbare i henhold til europæisk standard EN 13432 og nedbrydes efter 10-45 dage, afhængigt af komposteringsmetoden. Ekstra biotoiletposer fås på ruller med 8 poser.

Mål på BioToi transportabelt toilet
Klappet ud: H 40 X B 36 X D 43 cm
Klappet sammen: L 50 X B 40 X H15 cm
Vægt: 1,9 kg

BioBag toiletposer:
Varenr.: 187008. Mål: 655 x 510 mm. 8 toiletposer pr. rulle.

Har du eller dine kunder brug for et smart og miljøvenligt transportabelt toilet, så ring på 70 27 19 00 og hør mere eller udfyld kontaktboksen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input