ORANGERI TIL BOLIGBYGGERI OG VIRKSOMHEDER

manufacturer-logo

Vores orangeri er velegnet til fællesområder, hvor der færdes mange mennesker og hvor kvaliteten skal være robust og modstandsdygtig overfor slid og hærværk.

Orangeriet er udviklet til bolig- og ejerforeninger og virksomheder, som ønsker et lyst opholdsrum eller et fællesrum for beboere til ophold eller måske fælles dyrkning af grøntsager og blomster. Orangeriet på 15 m2 fås i en standardmodel, samt i modeller tilpasset en høj sokkel i pulverlakeret genanvendeligt aluminium eller med mulighed for en høj muret sokkel. Muret væg er ikke med i levering. Orangeriet er 3 m bredt, 5 m langt, 3 m til kip og er udstyret med en fugleafvisende tagrygsdekoration.

Drivhuset bygges med ekstra stærke profiler i genanvendelig pulverlakeret aluminium, så indvendige stabiliseringsstænger ikke er nødvendige. Alle ruder er i 4 mm hærdet sikkerhedsglas. Drivhuset kræver ingen anden vedligeholdelse end nødvendig vask.

Orangeriet har dobbeltdøre som er udstyret med greb, integrerede hængsler og en ordentlig lås. Integrerede tagrender giver en effektiv vandafstrømning, som løber ned i fire nedløbsrør. 4 tagvinduer med automatisk og varmereguleret åbningsmekanisme.

Drivhuset leveres usamlet.

Materialer
Robust og stærk konstruktion, pulverlakeret aluminiumsramme
4 mm hærdet glas
Dobbeltdør med aluplade i bunden
Tærskelrampe inde og ude
Låsbar dobbeltdør, låseboks medfølger

Mål
Størrelse: 15 kvm (3 x 5 meter)

Befæstelse
Monteres på støbt sokkel/plade

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.