HERITAGE XL AFFALDSSPAND

Heritage XL affaldsspand er designet til at rumme en stor mængde affald, samtidig med at den er enkel og hurtig at tømme. Heritage XL affaldsspand er fremstillet i rotationsstøbt plast og kan bestilles i mange forskellige farver. Den sorte model er i 100% genanvendt plast. Plasten er et yderst robust materiale, som kan holde til vores fugtige klima – specielt ved kystnære områder.

Affaldsspanden har en volumen på 240 liter og har indkast på alle fire sider. Den kan rumme en 240 liter hjulcontainer, som nemt rulles ud ved tømning efter åbning af aflåst frontlåge. Affaldsspandes top er afrundet, så der ikke kan sættes affald på toppen. Leveres med balasttank så affaldsspanden står helt stabilt. Heritage XL er konstrueret med dobbelt vægstruktur for ekstra robusthed.

Ved opsætning af flere Heritage XL affaldsspande kan man skabe en miljøstation til affaldssortering. Med tydelig skiltning kan man guide brugerne til korrekt affaldssortering. Det er også muligt at bestille Heritage XL i en farve, der passer til den affaldsfraktion, som den skal rumme. Se vedlagte farvekort. Der er mulighed for tilpasning af indkast til fx pizzabakker og fuglesikring, så fugle og andre dyr ikke kan komme til affaldet.

Materiale
UV bestandigt plast (MDPE), lås inkluderet

Mål
H:1415 X B:800 X D:850 mm
Kapacitet: 240 liter – inderspand 240 liter hjulcontainer

Befæstigelse
Fritstående med mulighed for ballasttank eller fastboltning

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input