AFFALDSCONTAINER 3600L 2SIDE SYSTEM

Affaldscontainere med stor volumen er med til at gøre affaldsindsamling økonomisk og effektiv. Med indsamling i store mængder, kan man nedsatte antallet af tømninger og dermed begrænse både kørsel og mandetimer. 

Når der er behov for affaldscontainere med stor volumen og etablering af fx nedgravede affaldscontainere ikke er mulig, er 2Side System affaldscontainerne er et godt, praktisk og prisvenligt alternativ.

2Side System kube affaldscontainere fås i tre forskellige størrelser og er derfor velegnet til affaldsøer, hvor størrelsen på affaldscontaineren kan tilpasses til den mængde affald en affaldsfraktion kræver. Containerne kan også bruges enkeltvis, hvis der kun skal indsamles en enkelt form for affald. 

2Side System affaldscontainerne kan placeres tæt sammen og stadig give god adgang til indkastene for brugere. Der vil også stadig være adgang til at tømme affaldscontainerne via to krogssystem. 2Side System kube containerne kan placeres hvor som helst under forudsætning af at underlaget er plant.

Denne model af 2Side System affaldscontaineren kan rumme op til 3600 L og er fremstillet i robust, rotationsstøbt og genanvendelig plast. Affaldscontaineren kan leveres med forskellige former for indkast, som er tilpasset affaldsfraktioner som fx papir, pap, glas, madaffald og restaffald. Som ekstra udstyr kan den overjordiske affaldscontainer leveres med fodpedal til åbning af fliplåg og med lås på fliplåget. Indkasthøjde følger byggereglementets krav om tilgængelighed.

Affaldscontainerens materialer og form gør vedligeholdelsen begrænset og nem. 2Side System containeren er designet i overensstemmelse med EN-13071 standard.

2Side System containeren fås også i størrelserne 2000 og 2800 L. 

Mål og vægt
Volumen: 3600 L
Størrelse: L 1600 x B 1800 x H 1600 mm
Indkasthøjde fra terræn 1180 mm
Vægt uden indhold: 230 kg

Materialer
UV bestandigt rotationsstøbt plast
2 krogs løftesystem i korrosionsbestandigt metal

Montering
Fritstående

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.