Tlf.: 70 27 19 00

Santa & Cole er også smukt interiør til det udendørs byrum

Det spanske designfirma Santa & Cole er nok mest kendt for sine lamper i Danmark, men det er også værd at bemærke at Santa & Cole har en Urban Element linje med smukt inventar til udendørs byrum.

ZENZO er eneforhandler i Danmark og vi er stolte af at repræsentere disse flotte produkter indenfor gadebelysning, møbler, affaldsspande og meget mere.

Santa & Coles produkter har fokus på det smukke og til tider anderledes design, som kan forskønne mange byrum. Med kvalitet og funktionalitet i højsæde er mange af Santa & Coles produkter velegnet til den enkle skandinaviske stil, som vi holder af i Danmark.

zenzo udendoers Moebler Santa og Cole

Udendørs møbler
Santa & Coles udendørs møbler rummer bænke, plinte, stole, borde og liggestole i forskellige materialer. Den monumentale og smukke bænk TRAPECIO fås fx i både træ og beton. HARPO er den nyeste serie indenfor møbler. Med HARPO kan du kombinere bord, bænk, stol, liggestole så du rammer lige det behov der måtte være i en park, på et torv, i en gård eller langs med havnen.
Se hele ZENZOs udvalg af udendørs møbler her

zenzo belysning Santa og cole

Gadebelysning
Santa & Cole er specialister i belysning - også når det handler om udendørs belysning. Med det store fokus på design er der selvfølgelig mange af Santa & Coles gadelamper der er prisbelønnede. De fleste lamper fås med LED og der pusles meget om alle de tekniske sider af den perfekte belysning på et givent sted. Udvalget af belysning indeholder også smukke pullerter med lys.

Det sidste skud på stammen er ARNE lampen, som er designet med stor inspiration fra vores egen lysmester Arne Jacobsen. ARNE lampen kan med forskellige beslag fungere som væglampe, på mast med flere lamper monteret i forskellig højde og som pendel fra loft eller wire.
Se hele vores udvalg af belysning fra Santa & Cole her

zenzo udendoers cykelstativer Santa og Cole

Cykelstativer
Inde for cykelstativer har Santa & Cole nogle modeller, som vil gøre sig bemærket i byrummet. Fx den flotte TACTIL i støbejern eller KEY med en markant rød eller gul cirkel. Nogle stativer kan fungere både som pullert og cykelstativ.
Se hele ZENZOs udvalg af cykelstativer her

zenzo udendoers traeriste vandposter Santa og Cole

Træer og vand
Santa og Cole har de smukkeste træriste i støbejern med mønstre inspireret af kunstnere som Matisse, Klee og Kadinsky. I bestræbelserne på at gøre byrum både indbydende og funktionelle rummer udvalget også to vandposter, som ikke bare slukker tørsten men også pynter.
Se vores træriste og vandposter her!

Zenzo affaldsspande Santa og Cole

Affaldsspande
Affaldsspande fra Santa & Cole er et lille og eksklusivt udvalg af smukke affaldsspande i enkel stil, som vil stå godt sammen med de øvrige produkter i Urban Element linjen.
Se alle ZENZOs affaldsspande her

Du kan også se hele ZENZOs udvalg af produkter til det udendørs byrum her eller ring på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: