Tlf.: 70 27 19 00

Sæson for overdækket cykelparkering

Danmark er en nation af entusiastiske cyklister, som ikke lader sig skræmme af den våde og kolde sæson, som nu er på vej. Derfor skal vi passe på vores cykler og i løbet af vinter og efterår har de godt af at være parkeret i tørvejr.

ZENZO har et stort udvalg af overdækkede cykelparkeringer, som hurtig og nemt kan installeres. Overdækningerne er modulopbyggede og fås i enten pulverlakeret stål eller aluminium. Nogle modeller er standard imens andre kan tilpasses til specielle ønsker både hvad angår størrelse, farve eller tagtype.

AKVA cykeloverdaekning

En af vores populære modeller er AKVA, som i designet passer godt til den enkle skandinaviske stil. I standardmodellen er der plads til 10 cykler. Profilerne er i pulverlakeret stål, siderne i hærdet glas og taget er gennemsigtig polykarbonat. Det giver en lys og let cykeloverdækning. AKVA kan leveres i moduler, som færdigmonteres på stedet eller samlet på et betonfundament, så overdækningen blot skal sættes på plads med en kran.

Ymer cykeloverdaekning

Vores cykeloverdækninger fra Weland er også populære modeller. De består af et modulopbygget system med fx plads til ni cykler, og for hver ekstra 2 meter i længden, er der plads til yderligere 5 cykler. Cykeloverdækningerne kan også konstrueres som dobbeltsidet cykelparkering. Overdækningerne fremstilles af stolper og rammer i pulverlakeret aluminium, væggene er perforerede aluminiumsplader eller hærdet glas. Taget er kanalplast men kan også forberedes til sedumtag. Læs mere om grønne tage her

Vores cykleoverdækninger er fremstillet i robuste materialer, som ikke kræver vedligeholdelse og som kan holde til det danske klima.

Se alle vores cykeloverdækninger her eller ring på 70 27 19 00 og hør mere.

Du kan også se alle vores cykelstativer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: