Tlf.: 70 27 19 00

Nedgravede affaldssystemer med galvaniseret indkastsøjle

nedgrevaede affaldscontainere top

Nedgravede affaldssystemer er efterhånden et velkendt indslag i bybilledet. De rummer store mængder affald under jorden, fylder ikke meget over jorden og giver mulighed for, at et område til affaldsindsamling og -sortering er pænt og organiseret.

Indkastsøjlen til nedgravede affaldssystemer fås oftest i en pulverlakeret udgave, hvor man selv kan vælge farven. Man kan også vælge den mere rå model i galvaniseret stål, som nu står på Skydebane Alle i Helsingør. Indkastsøjlen er lakeret og antigraffiti behandlet og kræver absolut ingen form for vedligehold. Bemærk også det flotte anlægsarbejde omkring containerne, som vores entreprenør har stået for.

Selve indkastet på vores nedgravede affaldscontainere kan tilpasses den affaldsfraktion containeren skal indeholde. Alle containere er med tromleindkast, så de ser ensartet ud, men når tromlerne åbnes er selve hullerne ind til containeren forskellige. Der er også mulighed for at aflåse indkastet, så det fx kun er beboere i en boligforening, der har adgang til containerne.

Ring på 70 27 19 00, hvis du vil høre om vores affaldssystemer eller se mere her på vores hjemmeside.

nedgravet affaldscontainere indkast

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: