Tlf.: 70 27 19 00

Mere effektiv og kønnere affaldshåndtering

zenzo nedgravede affaldscontainer Noeddebohave 1

Nødebohave i Hillerød får glæde af de første fuldt nedgravede affaldscontainere i Boligselskabet Nordsjælland. Mandag d. 14. marts 2016 blev affaldsstationerne indviet med en lille ibrugtagnings-ceremoni med foreningens bestyrelse, forretningsfører, driftschef, beboere og andre interesserede.

Med de nye nedgravede containere har Nødebohave fået samlet al affald til dagrenovation på fire pladser, der fx består af tre containere med en kapacitet på henholdsvis 5 og 3 m3. Containerne gør affaldssorteringen nem for beboerne, som nu skal fordele deres daglige affald i madaffald, glas, papir, pap og restaffald.

Affaldet, som før stod tæt ved de enkelte rækkehuse i mindre affaldscontainere, er nu fjernet fra husene og er samlet på de fire opsamlingspladser. De nedgravede affaldscontainere giver også en driftsbesparelse, da de, med deres store kapacitet, ikke skal tømmes så ofte. Herved nedsætter man CO2 udslip med den mindre kørsel og støjgenerne ved tømning er færre.

Med de nye fuldt nedgravede containere fra H&G, leveret af ZENZO, er nærmiljøet blevet en del pænere i Nødebohave. Containerne er både funktionelle og produceret med øje for et flot og holdbart design.

ZENZO GROUP har et stort udvalg af fuldt og delvist nedgravede affaldscontainere. Vil du høre mere om vores affaldssystemer så ring på 70 27 19 00.

Læs mere om de fuldt nedgravede affaldscontainere ZENZO har leveret til Nødebohave i Hillerød her

Se hvad Hillerød Posten skrev om indvielsen her

zenzo nedgravede affaldscontainer Noeddebohave 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: