Tlf.: 70 27 19 00

Med rygerum er der plads til både rygere og ikkerygere

biobag zenzo rygerum top

Formålet med loven om røgfri miljøer er at forebygge de sundhedsskadelige virkninger ved passiv rygning. Derfor er det, som et generelt udgangspunkt, forbudt at ryge indendørs på fx arbejdspladser, hospitaler, uddannelsesinstitutioner og andre offentlige steder.

Ifølge Kræftens Bekæmpelse ryger ca. en fjerdedel af danskerne stadig. Der er vist ingen tvivl om at det er svært at holde op med at ryge – og nogle vil også gerne bare have lov til at ryge. Hvordan kan man så løse problemet, så ingen bliver udsat for passiv rygning og rygerne kan få lov til at ryge?

I virksomheder, på uddannelsessteder for voksne, på fastfood restauranter ved motorveje og mange lignende steder er et rygerum en god løsning for alle. Rygerne samles et sted og ikkerygere kan undgå den generende røg og finde et andet opholdssted. Det er rart for alle, at man fx kan gå ind af hovedindgangen på et hospital eller i en lufthavn, uden at man skal igennem en sky af tobaksrøg, fordi rygerne ikke har noget sted at gå hen.

At rygerne samles i et rygerum med askebægre, giver også mulighed for at begrænse forureningen med cigaretskodder, som er et stigende problem. Cigaretskodder er lavet af en type plastik, der er svært nedbrydelig og indeholder rester af giftstoffer fra tobakken. De skal helst ikke ende i miljøet – uanset om det er i byen eller på landet.

BIOBAG ZENZO har et stort udvalg af rygerum. Der er flere forskellige modeller som kan tilrettes i både størrelse, farve og materialer. Som udgangspunkt er vores rygerum bygget med profiler i pulverlakeret aluminium med vægge i hærdet glas. Taget er i UV bestandigt kanalplast. Konstruktionen på nogle af modellerne er stærk nok til, at man kan etablere et sedumtag på rygerummet. Det både pynter og er et godt levested for insekter og suger masser af vand, når vi får nogle af de voldsomme regnbyger.

Rygerummene er modulopbyggede og er meget nemme at samle på stedet. De mindre modeller kan leveres samlet på en betonplade. Den eneste forberedelse er et plant underlag, der hvor vi skal løfte rygerummet ned fra kranen. Så er det klart til brug.

Vores rygerum er særdeles robuste og bygget i materialer der ikke kræver vedligehold. Når det er sat op bliver de stående. Læs fx om alle de affaldshuse bygget i samme materialer, som vi har leveret til Grønland her

Med rygrummet er det oplagt også at få både askebægere, affaldsspande og evt. bænke med i købet. Så er der styr på affald og cigaretskodder.

Det er nemt for rygerne – og alle dem der ikke ryger.

Se hele vores udvalg af rygerum her

Ser hele vores udvalg af askebægre her

Se hele vores udvalg af affaldsspande her

biobag zenzo rygerum bund

Birgit Zachariassen

ZENZO GROUP NYHEDSRUM

ZENZO er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Presseansvarlig:
Birgit Zachariassen
Tel.: 70 27 19 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG