Styr på affaldssorteringen i Skanselyet

zenzo affaldssortering skanselyet top

Efter at affaldssortering nu har været i fuld gang hos mange private boligejere, er turen kommet til virksomheder og institutioner i mange kommuner. Med hjælp fra ZENZO er Plejecenter Skanselyet i Hillerød nu helt klar til en effektiv affaldssortering. En sortering som skåner miljøet og oven i købet sparer tid i driften.

Tidligere blev alt affald lagt i 25 overjordiske 4-hjuls containere. Disse grå plastcontainere er nu erstattet af seks fuldt nedgravede affaldscontainere af typen LUMIO. Et affaldssystem, som er helt eller delvis nedgravet. De gamle containere optog en del plads og var heller ikke særlig kønne, specielt hvis de var overfyldte. De nye LUMIO containere står på snorlige rækker, fylder væsentlig mindre og er pæne og enkle i designet. Dertil er de meget robuste, har stor volumen og kræver ikke det store vedligehold eller udskiftning.

De gamle containere skulle rengøres en gang om måneden og det var nødvendigt at begrænse lugtgenerne med duftspray en gang om ugen. LUMIO containerne kan nøjes med en grundig rengøring to gange om året. En opgave ZENZO kan løse med en abonnementsordning, hvor rengøringen af containerne varetages af os.

For at optimere affaldssorteringen har Skanselyet valgt at opsætte Steribin affalsspande i de køkkener, der er tilknyttet ældrecenteret. ZENZO har leveret 16 sæt Steribin affaldsspande. Hvert sæt rummer fire fraktioner. En affaldsspand med restaffald og en affaldsspand delt i tre til madaffald, plast og metal. Jo tættere affaldssorteringen er på køkkenet, jo renere bliver fraktionerne.

Det kræver nogle gange en omlægning af vaner og arbejdsgange at gå over til affaldssortering. På Skanselyet i Hillerød krævede det tilvænning, men efter 14 dage er det blevet hverdag og affaldssorteringen fungerer nu efter hensigten.

Brugerne på Plejecenter Skanselyet har taget godt imod de nye containere og affaldsspande, fordi de er effektive, pæne og samtidig sparer en del arbejdstimer, der før blev brugt på rengøring.

ZENZO GOUP har et stort udvalg af produkter inden for affaldssortering - lige fra fuldt nedgravede affaldscontainere til affaldsspande til affaldssortering både ude og inde, samt et stort sortiment af komposterbare bioposer til madaffald.
Se mere her eller ring til os på 70 27 19 00 og få gode råd, hvis du skal i gang med en effektiv affaldssortering.

 

 

zenzo affaldssortering skanselyet bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input