Nem og effektiv affaldssortering i nedgravede affaldscontainere hos BO-VEST i Brøndby

zenzo nedgravede affaldscontainere BO VEST top

I bestræbelserne på at passe på vores miljø og leve op til EU krav er mange kommuner i gang med at effektivisere sorteringen af vores affald.

Det giver en opgave til administrationsselskaber og bolig- og ejerforeninger som BO-VEST på Vestegnen. BO-VEST administrerer 10.000 boliger og afdelingerne Maglelund og Tranhaven i Brøndby har netop fået helt styr på deres affaldssortering.

Med Thing Brandt Landskab som rådgiver og ZENZO som leverandør er 66 nedgravede affaldscontainere på hver 5 m3 installeret og klar til brug i de to afdelinger. Containerne rummer i alt syv forskellige affaldsfraktioner og er opstillet i øer, så beboerne nemt kan komme af med alle fraktioner på et sted.

Hos BO-VEST indsamles fraktionerne madaffald, restaffald, metal, glas, papir, pap og batterier. Nogle containere er delte, så de kan rumme to forskellige fraktioner. For at udnytte kapaciteten bedst muligt har de to rum forskellige volumen. FX kan 5m3 fordeles i henholdsvis 2 og 3m3 eller deles lige over med 2,5 m3 i hvert rum. Indsamlingen af batterier er løst ved at montere en beholder i en 5m3 container til pap, hvor en lille låge i siden af containeren er til indkast af batterier.

Når containere til indsamling af glas, papir, pap, batterier og plast etableres er det muligt at få tilskud fra kommunen, da alle disse fraktioner er genanvendelige.

ZENZO har haft en tæt dialog med både landsskabsarkitekten og BO-VEST - ikke mindst i forbindelse med installeringen af de mange containere. Herunder også genetablering af området omkring containerne efter installeringen, således at de er nemme at komme til og står pænt og ordenligt i boligområdet.

Vi er endt med et flot resultat, som alle implicerede er meget tilfredse med.

Skal du installere nedgravede affaldscontainere så ring på 70 27 19 00 og hør om alle de muligheder der er.

Du kan også læse om ZENZO TOTALLØSNING eller om alle vores NEDGRAVEDE AFFALDSLØSNINGER her på vores hjemmeside.

zenzo nedgravede affaldscontainere BO VEST bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input