KOMPOSTERBARE BÆREPOSER I BIOPLAST

BioBag fremstiller bæreposer til detailhandlen i komposterbart bioplast, som er fuldstændigt nedbrydeligt og som ikke belaster miljøet med mikroplast. Et miljøvenligt alternativ til indkøbsposer i traditionel plast.

Vores indkøbsposer i bioplast er fremstillet af Mater-Bi, som består af plantefibre og er et fuldt komposterbart materiale. Dvs at vores biobæreposer nedbrydes helt hvis de, ved en fejl, ender i naturen. I modsætning til traditionel plast, som kan være mere end 100 år om at forsvinde.

Hvorfor ikke starte et af de steder, hvor der nemt ryger en plastpose over disken. Nemlig i supermarkeder og detailhandlen. Som forbruger kan du insistere på at have valgmuligheden og som detailhandler kan din virksomhed fremstå med en miljøvenlig profil og være med til at begrænse brugen af traditionel plast.

Bæreposer i bioplast standardmodeller
Har du behov for en miljøvenlig indkøbspose, har vi to standardmodeller med et tryk der signalerer posens bæredygtighed.

Stor T-shirt biobærepose 40 L
Størrelse: 520 x 600 mm
Tykkelse: 31 my
Bæreevne: ca. 11 kg.
Antal pr. karton: 400 stk.

Lille T-shirt biobærepose 20 L
Størrelse: 410 x 500 mm
Tykkelse: 31 my
Bærevne: ca. 7 kg.
Antal pr karton: 500 stk.

Special designede biobæreposer
Har du brug for et tilbud på biobæreposer i mere end 25.000 stk. og i eget design, så ring til os på 70 27 19 00 eller udfyld kontaktboksen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Biobæreposerne kan leveres i flere størrelser og plast tykkelser. Håndtagene på indkøbsposen kan udformes på flere måder og BioBag leverer bæreposerne med tryk på to sider i op til 8 farver. Tryksværten er selvfølgelig fuldstændig biologisk nedbrydelig.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input