Tlf.: 70 27 19 00

Ny toiletbygning i Gråsten

zenzo toiletbygning graasten top

Gråsten Slot er med sin store have et yndet udflugtsmål i det Sønderjyske. Bortset fra når den kongelige familie holder sommerferie på slottet, er der adgang til den smukke slotshave, som dronning Ingrid har været med til at udforme.

Når mange mennesker samles er ordenlige toiletforhold vigtige. Derfor har Gråsten Kommune etableret nye P-pladser og en helt ny toiletbygning på hovedgaden i Gråsten tæt på slottet.

ZENZO Toilets har leveret den helt færdige toiletbygning, som kom på en stor sættevogn. En kran løftede bygningen på plads og så skulle der bare tilsluttes kloak, el og vand. Toiletbygningen indeholder to handicapvenlige toiletrum, som er hærværksikrede og yderst robuste.

Bygningen er beklædt med sorte firkantede lister, som giver den et nutidig udtryk samtidig med at den falder godt ind i de naturlige omgivelser. Taget er forberedt til sedum, som kommunen selv lagde på ved opsætning af bygningen. Sedumtag består af planter, der kan tåle både tørke og meget regnvejr. Udover at det grønne tag pynter, suger det meget vand ved fx skybrud, taget isolerer bygningen godt og planterne på taget tiltrækker insekter og fugle.

ZENZO Toilets er specialist i toiletbygninger. Vi leverer alt fra helt enkle toilet kabiner til større og mere avancerede selvrensende toiletbygninger. Ring på 70 27 19 00 eller gå ind og se mere om alle vores toiletløsninger her

zenzo toiletbygning graasten bund

Birgit Zachariassen

ZENZO GROUP NYHEDSRUM

ZENZO er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Presseansvarlig:
Birgit Zachariassen
Tel.: 70 27 19 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet