Tlf.: 70 27 19 00

PARKOUR WALL - BRICK

Vores parkour elementer designes til det enkelte projekt både hvad angår form, størrelse, farver og overfladebehandlinger. Parkour er blevet meget populært gennem de seneste år og med vores beton elementer, der kan designes præcis efter behov, kan I skabe den parkour bane i ønsker. Vi hjælper gerne i den kreative proces om at finde de rette størrelser på betonelementerne og parkour banens udformning. I har mulighed for at få en 3D tegning af parkour elementerne, så I kan få et helhedsindtryk af hvordan det endelige resultat bliver. Fordelen ved at vælge producerede beton elementer fremfor in situ støbte elementer er, at man kan designe en parkourbane i forskellige farver og overflader og dermed skabe en parkourbane der passer ind i det omkringliggende bymiljø. 

Parkour elementer i højeste beton kvalitet
Alle vores betonblandinger produceres af førsteklasses naturstensaggregater med maksimum størrelse på 2/8 mm og højkvalitets cement. De opfylder styrkeklasse C30/37. Alle betonelementer leveres vandfaste og anti-graffiti behandlet.

Overflader
De høje krav i betonkvaliteten sikrer muligheden for differentieret overfladefinish:

  • Fair faced/formglat - formstøbt glat beton uden yderligere overfladefinish
  • Micro etched/sandblæst - sandblæst ru beton, hvor naturstensaggregaterne træder tydeligt frem
  • Polished/poleret - betonoverfladen efterbehandles af flere omgange, så det fremstår glat men med synlig stenstruktur
  • Velvet/sand slebet - ved en særlig efterbehandlingsproces opnår betonen en blød silkemat overflade
  • Washing/struktur vask - inden støbning tilføjes støbeformen dekorative elementer som f.eks et mønster eller billede. Efter støbning vaskes overfladen, så de dekorative elementer træder frem.

Farver
Standardfarverne er: White/hvid, Grey/grå, Anthracite/antracit, Yellow/gul, derudover kan vi tilbyde farver efter ønske. Ved at sammensætte flere farver kan I give parkour banen en helt speciel stil og design.

Parkour med LED lys
Vi kan tilbyde at kombinere parkour elementerne med LED lys, for at skabe en helt unik løsning. Ved at kombinere en parkourbane med LED lys skaber man en mere levende og spændende parkourbane, der giver ekstra udfordringer når mørket sænker sig.

Kontakt os på 70 2719 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du ønsker mere information eller priser.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG