Tlf.: 70 27 19 00

CUBIO AFFALDSSPAND

Cubio affaldsspand er designet til affaldssortering både uden- og indendørs. Med de skarpe kanter og det moderne design, vil Cubio passe godt ind i både det moderne og det lidt ældre byrum. Cubio affaldsspand kan stå alene, som en rummelig affaldsspand med en volumen på 120 liter. Men den er endnu bedre, når man sætter flere affaldsspande sammen til en ø med mulighed for effektiv affaldssortering fx i en lufthavn, et shoppingcenter, på stationer, i parker og på travle gader.

Cubio er fremstillet i 2 mm galvaniseret og pulverlakeret rustfrit stål, som giver skraldespanden en lang levetid og gør den vedligeholdelsesfri. Cubio affaldsspand tømmes nemt ved at åbne frontlågen, som er hængslet. Herefter kan inderspanden i galvaniseret stål eller en pose, monteret på ring, let tages ud. En låge kan monteres ved indkastet, som forhindrer fugle og ræve i at plukke affald ud af affaldsspanden. Affaldsspanden fås med både et enkelt eller, hvis ønsket, to indkast.

Som tilvalg kan Cubio affaldsspanden leveres med integreret askebæger, plads til hundeposer med affald, lås på lågen og labels der tydligt viser hvilken affaldsfraktion affaldsspanden indeholder.

Materiale
2 mm galvaniseret og pulverlakeret stål. Fås i standardfarverne hvid (RAL 9010), FinBin Black 1945 med tekstur, grøn (RAL 6005), mørkegrå (RAL 7024), sort (RAL9005), lys grå (RAL 9006) og antracitgrå DB703 med tekstur. Indvendig spand i galvaniseret stål eller poseholder

Befæstigelse
Vægbeslag eller med spændebånd til montering på rør. Fritstående med metal- eller betonfod.

Størrelse og vægt
B 44 X D 42 X H 121 cm (med fod er højden 125 cm). Vægt 45 kg.
Volumen 120 L med posering eller 80 L indvendig spand i galvaniseret stål.
Mål på indkast B 12,5 X H 21 cm.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG