Tlf.: 70 27 19 00

VALORY AFFALDSCONTAINER

Valory er en enkelt og praktisk affaldscontainer, som skaber plads til store mængder affald på et lille areal. Valory er et delvist nedgravet affaldssystem.

Affaldscontaineren har en nedgravningsdybde på blot 1520 mm og kan fås med forskellige indkast, så affaldssortering er enkelt for brugerne. Denne affaldscontainer fås både med indkast i toppen og som lodret indkast, hvilket giver lettere adgang for brugere, som børn eller kørestolsbrugere.

Med valg af forskellig beklædning kan Valory affaldscontainere tilpasses et hvert miljø og kan fremstilles i farve efter ønske. Affaldscontaineren fås med trælameller eller plastik og kan også fås med special print. Toppe og låg kan fremstilles i valgfri farve. Trælamellerne kan erstattes af en printet beklædning valgt fra et bredt udsnit af designs eller med specielt print med f.eks. et byvåben. Der er også mulighed for en beklædning i perforeret rustfrit stål, der giver et mere eksklusivt design.

Den indvendige affaldscontainer fås enten med pose eller med ståltank. Posen er ekstrem holdbar og nem at bruge. Tanken er lavet af galvaniseret stål.

Miljøstationer
Stiller man flere Valory containere sammen kan de anvendes som miljøstation til indsamling af flere forskellige affaldsfraktioner.

Kapacitet
3000 og 5000 liter

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om vores løsninger indenfor affaldscontainere. Ring på  70 27 19 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG