Tlf.: 70 27 19 00

PROCOPRESS INTELLIGENT AFFALDSSPAND

Procopress intelligent affaldsspand har op til flere funktioner, som gør den driftsbesparende og miljøvenlig. Den nedsætter behovet for tømning, da den har en indbygget komprimator, der presser affaldet sammen og dermed øger udnyttelsen af affaldsspandens kapacitet. Komprimatoren er drevet af et solcellepanel, som sidder på toppen af affaldsspanden. Affaldsspanden giver besked via en fyldemelder om hvornår den skal tømmes.

Procopress er en såkaldt talende skraldespand, der giver mulighed for at afspille information eller anden form for lyd, når affaldsspanden benyttes.

Procopress affaldsspand har en størrelse som passer godt ind i bymiljøer, parker og andre rekreative områder, hvor man vil spare på kørsel med store og støjende renovationsbiler. Procopress er velegnet til at sætte i grupper af flere, hvis man har behov for affaldssortering med mange fraktioner.

Procopress
 • er nem at tømme og vedligeholde
 • betyder besparelser i drift med færre tømninger og mindre CO2 udledning
 • kommunikation via GPRS og GSM modul
 • kan komprimere mellem 600 og 800 liter affald i en 120 liter container på hjul
 • administreres via det webbaserede program Clean City Manager. Se mere her
 • sender e-mail beskeder, når den er næsten eller helt fuld og skal tømmes
 • kan ”tale” med mulighed for at indspille beskeder og information, som afspilles når affaldsspanden bruges
 • kan via webportal låses og åbnes, hvis man vil undgå hærværk fx nytårsaften
 • er som standard fremstillet i pulverlakeret stål, men kan også fås i rustfrit stål hvis affaldsspanden skal stå tæt ved vandet
 • kan fås med askebæger i rustfrit stål
 • har et indkast, som er konstrueret så der ikke er adgang til affaldsspandens indhold
 • fås med fodpedal til åbning af indkast

Tekniske data
Mål: H 148,5 X B 56 X D 64,5 cm
Vægt: 155 kg

Den intelligente affaldsspand overvåges og fjernstyres via en webportal. Affaldsspanden sender besked når den er næsten eller hel fyldt og skal tømmes. Den er udstyret med GPS, så man har et samlet overblik over alle affaldsspande og hvordan en tømningsrute skal lægges. Det er også muligt at låse og åbne affaldsspanden via systemet. Hvis man fx vil undgå hærværk ved specielle lejligheder, der før har vist sig at give anledning til hærværk på affaldsspande.

Procopress intelligent affaldsspand er fremstillet i pulverlakeret stål med indkast i rustfrit stål og bundplade i galvaniseret stål. På toppen er monteret et solcelleanlæg, som driver komprimatoren. Procopress kan komprimere ca. 600 liter almindeligt affald eller ca. 960 liter fastfood emballage.

Affaldsspanden tømmes nemt via en frontlåge, hvor en standard 120 liter container på hjul kan trækkes ud og tømmes i en renovationsvogn med hydraulisk lift. Derfor ingen tunge løft og kontakt med affaldet ved tømning.
Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG