SIEBAU CONTAINER REDSKABSSKUR

manufacturer-logo

En Siebau container kan omdannes til et yderst praktisk og robust redskabsskur, ekstra lagerplads eller anden form for opbevaring. Det er fx muligt at konstruere en charmerende salgsbod.
Container redskabsskure til boligbyggerier

Til større boligbyggerier og boligforeninger er Siebau container redskabsskur et godt bud på et praktisk og robust redskabsskur, som er nemt og hurtigt at installere. Med mulighed for at beklæde nogle af siderne af containeren med træ, samt de mange farvemuligheder, kan container redskabsskuret fremstå som en pæn og velintegreret del af det øvrige byggeri.

Container redskabsskurets tag- og vægelementer er fremstillet i galvaniseret stål, og leveres med et gulv af OSB-plader på strøer med en bæreevne på 500 kg/kvm. Taget kan forberedes til grønt tag – også kaldet sedumtag. Tagafvandingen foregår via en indvendig tagrende, der løber frit på siden.

Ydersiden af containeres vægge kan pulverlakeres i ønsket RAL farve og der er mulighed for at beklæde containeren med vandrette lameller i lærketræ, som kan fastgøres i forskellige størrelser og forskellige steder på containeren. Træelementerne er præfabrikerede og bliver leveret på paneler, som er nemme at montere.

Dørbredden er 1,25 meter. Levering med dobbeltdøre er også muligt.

Container redskabsskuret fås i 5 størrelser og kan leveres færdigmonteret, så det blot skal placeres på et plant underlag med en kran. Containeren kan leveres med reolsystemer, ophæng og lister så lager- og opbevaringspladsen i containeren udnyttes optimalt.

Mål
Ydre mål BxLXH
Model 111 – 91,5 x 235 x 219,6 cm
Model 211 – 195 x 235 x 219,6 cm
Model 311 – 298,5 x 235 x 219,6 cm
Model 511 – 505,5 x 235 x 221,6 cm

Materialer
Tag og vægge i galvaniseret stål
Gulv i OSB-plader på strøer
Mulighed for forberedelse til sedumtag
Mulighed for beklædning med trælameller i ubehandlet lærketræ

Tilbehør
Reolsystemer
Belysning
Lister til ophæng

Ring på 70 27 19 00 hvis du vil høre mere om alle de formål en Siebau container kan bruges til.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.