Tlf.: 70 27 19 00

TELLUS 37 AFFALDSHUS

Tellus 37 er et modulopbyggede affaldshus, som er lidt bredere end Tellus 30 modellen. Huset er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer med henblik på beskyttelse og afskærmning af affaldscontainere, cykler, barnevogne og meget andet.

Tellus 37 bygges i størrelser fra 8 til over 100 m2 og opefter. Affaldshuset består af et modulsystem fra to sektioner og opefter. Således kan man til enhver tid udvide affaldshuset, hvis det ønskes. Tellus 37 kan konstrueres med døre enten på langsiden eller i gavlen og kan kombineres med fx et aflåst skur eller en overdækket cykelparkering.

Design dit eget hus med vores affaldshus-konfigurator og få et tilbud tilsendt -  KLIK HER

Tellus 37 affaldshus er præfabrikeret og er nemt og hurtigt at samle. Huset monteres, som standard, på betonplinte men mange kunder vælger også at støbe et betonunderlag, som forenkler montagen og forlænger huset levetid.

Der ydes 2 års produktgaranti mod fabrikationsfejl og 5 års lakgaranti.

Materialer
Stolperne er fremstillet i pulverlakeret aluminium i tre standard farver (sort RAL 9005 Glans 30, grøn RAL 6009, grå RAL 7024 og brun RAL 6008). Affaldshusets vægge består af Perstorp plader og perforerede aluminiumsplader. Væggene kan også leveres i hærdet glas.

Som standard er taget i 10 mm kanalplast. Affaldshuset fremstilles med buet tag som standardløsningen, men der er også mulighed for at vælge helt fladt tag med en lille hældning eller saddeltag. Tellus 37 affaldshus kan også leveres med sedumtag.

Sedum er en plante, som kan tåle temperaturudsving og tørke bedre end de traditionelle græssorter. Derfor er sedum et yderst velegnet materiale til et tag. Med sedum bliver taget dekorativt og er samtidig nyttigt fordi det suger vand i tilfælde af kraftig regn og beskytter det underliggende tag imod uv-stråling.

Tellus 37 affaldshuset kan også leveres med integreret LED lyspaneler. De er både energibesparende og en nem løsning, da man så ikke selv skal montere lys armaturer i affaldshuset.

Mål for et modul
Længde 2140 mm
Dybde 4562 mm
Højde 2530 mm

Befæstigelse
Betonplinte eller fodplader.
Leveres umonteret.
Huse på 6,5 m2 kan leveres samlet.

Tilvalg
Dør (To typer)
LED belysning
Fuglenet ved undertag
Cykelstativer
Sedumtag
Vægge i hærdet glas
Vægge i plexiglas
Affaldsindkast monteret i væg
Chipbaseret lås (Fx Salto)
Skydelåge i strækmetal

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG