Tlf.: 70 27 19 00

TELLUS 30 AFFALDSHUS

Tellus 30 er et modulopbyggede affaldshus fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer til beskyttelse og afskærmning af affaldscontainere, cykler, barnevogne og meget andet.

Tellus 30 kan bygges i størrelser fra 6 til 100 m2 og opefter. Affaldshuset er opbygget som et modulsystem fra to sektioner og opefter. Således kan man til enhver tid udvide affaldshuset, hvis der er behov for det. Tellus 30 kan konstrueres med døre enten i gavlen eller på langsiden og kan kombineres med fx overdækket cykelparkering eller et aflåst skur.

Design dit eget affaldshus med vores nye konfigurator og få efterfølgende et tilbud tilsendt -  KLIK HER

Tellus affaldshus er præfabrikeret og er derfor nemt og hurtigt at samle. Som standard monteres et affaldshus på betonplinte, men mange kunder vælger at støbe et betonunderlag, som forenkler montagen og forlænger huset levetid.

Der ydes 5 års lakgaranti og 2 års produktgaranti mod fabrikationsfejl.

Materialer
Affaldshusets stolper er fremstillet i pulverlakeret aluminium i tre standard farver (sort RAL 9005 Glans 30, grøn RAL 6009, grå RAL 7024 og brun RAL 6008). Væggene består af Perstorp plader og perforerede aluminiumsplader, men kan også leveres i hærdet glas.

Som standard er taget i 10 mm kanalplast. Affaldshuset kan fremstilles med forskellige typer tag, så det altid ville kunne passe ind i omgivelserne. Buet tag er standardløsningen, men det kan også fremstilles som et helt fladt tag med en lille hældning eller som saddeltag. Endelig er der mulighed for at få affaldshuset leveret med sedumtag.

Sedum er en staude, som kan tåle tørke og temperaturudsving betydeligt bedre end de traditionelle græssorter. Derfor er sedum et yderst velegnet materiale til et tag. Udover at taget er smukt og naturligt, kan det suge vand i tilfælde af kraftig regn og beskytte det underliggende tag imod uv-stråling. Sedumtag er også et yndet opholdssted for insekter og fugle, især i tætbebyggede områder.

Tellus 30 affaldshuset kan leveres med integreret LED lyspaneler, som er både energibesparende og en nem løsning, da man så ikke selv skal montere lys armaturer.

Mål for et modul
Længde 2140 mm
Dybde 3716 mm
Højde 2510 mm

Befæstigelse
Betonplinte eller fodplader.
Leveres umonteret.
Huse på 6,5 m2 kan leveres samlet.

Tilvalg
Dør (To typer)
LED belysning
Fuglenet ved undertag
Cykelstativer
Sedumtag
Vægge i hærdet glas
Vægge i plexiglas
Affaldsindkast monteret i væg
Chipbaseret lås (Fx Salto)
Skydelåge i strækmetal

 


 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG