Tlf.: 70 27 19 00

Toiletbygning i skostørrelse 4000

zenzo toiletbygning stoevlen soenderborg

Støvlen i Sønderborg er et godt eksempel på, hvordan man kan skabe en unik bygning der bl.a. rummer adgang til offentlige toiletter. ZENZO er stolt af at have leveret den toiletbygning, som er en del af Støvlen.

Støvlen er det flotte resultat af et samarbejde imellem det offentlige, det private og frivillige. De gik sammen om at skabe et varigt spor i lokalområdet efter en stor spejderlejer, der fandt sted på Kær Vestermark ved Sønderborg i sommeren 2017.

Fra ideen opstod til det flotte resultat stod færdigt, brugte frivillige spejdere op mod 10.000 timer på projektet. Så var bygningen klar til at modtage op imod 40.000 spejdere, der var med på lejeren.

Støvlen er 12 meter høj, 20 meter lang og har en skostørrelse på ca. 4000. Udover toiletfaciliteter rummer bygningen et grillområde og mulighed for at tage trappen op i udkigstårnet og nyde den flotte udsigt.

Spejderne har fået sat et flot spor efter lejeren og har samtidig givet Kær Vestermark gode forudsætninger for, at det naturskønne område vil blive flittigt brugt.

Se mere om alle vores toiletbygninger her eller ring på 70 27 19 80 og hør om alt det vi kan.

Birgit Zachariassen

ZENZO GROUP NYHEDSRUM

ZENZO er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Presseansvarlig:
Birgit Zachariassen
Tel.: 70 27 19 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet