Tlf.: 70 27 19 00

Om ZENZO

Zenzo Frydeborgvej 1

ZENZO GROUP er leverandør af kvalitetsprodukter - primært til det offentlige Danmark. Vi har specialiseret os i moderne byrumsinventar, miljøprodukter og præfabrikerede offentlige toiletter med særlig fokus på funktionalitet og design.

I OUTDOOR har vi møbler, cykelparkering, affaldsspande, belysning, træriste, pullerter og meget mere. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design.

I TOILETTER tilbyder vi markedets mest fleksible toiletløsninger, hvor bygningernes ydre design kan tilpasses omgivelserne. Derudover har vi en lang række standard toiletbygninger, som hurtigt kan installeres, hvad enten det er i en park, på en havn, i bymiljø, ved skov og strand eller på en rasteplads.

I MILJØ arbejder vi på at forbedre vores miljø med produkter inden for affaldssortering. Vi har et stort udvalg af komposterbare bioposer til fx madaffald. Inden for affaldssortering har vi et bredt udvalg af affaldscontainere – både fuldt og delvist nedgravede. Alle løsninger er særdeles velegnet til den kildesortering, der er så vigtig for vores miljø.

ZENZO GROUP er datterselskab i BioBag Koncernen. BioBag International er verdens største producent af bioposer med salgskontorer i 18 lande. BioBag International producerer komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter til brancher som kommuner, affaldsselskaber, industri, landbug, HORESTA og detailhandel.

Baggrund
Med flere års erfaring i branchen og et godt samspil med kunder, leverandører og rådgivere, ved vi at personligt engagement, kreativitet og fleksibilitet er nøgleord for et vellykket samarbejde med vores kunder.

Når vi vælger vores leverandører lægger vi vægt på:

• Dokumenterede kvalitetsprodukter
• Pålidelighed og fleksibilitet
• Forståelse for kundens individuelle ønsker
• Kontinuerlig produktudvikling

Valget af leverandører og produkter har sammen bidraget til den styrke vi har i dag.

Tak for din interesse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
C-logo1
C-logo2
C-logo3
C-logo4
C-logo5