Tlf.: 70 27 19 00

Vind en smuk lampe fra Santa & Cole

zenzo konkurrence top 2

ZENZO har haft et par gode travle dage på Have & Landskab’19 og vi takker alle jer, som kom forbi vores stand. Vores konkurrence er nu også afsluttet og den heldige vinder af den flotte Santa & Cole lampe blev landskabsarkitekt Dorte Studsgaard fra Pluskontoret i Århus. Tillykke med den fine lampe.

Nu varer det ikke længe før Have & landskab ’19 løber af stablen. ZENZO er selvfølgelig med og i den anledning udskriver vi en konkurrence, hvor du kan vinde en smuk bordlampe fra det spanske design firma Santa & Cole. Du skal bare melde dig til at modtage vores nyhedsbrev inden den 30. august 2019 så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinderen udtrækkes mandag d. 2 september og får direkte besked på mail.

Vores nyhedsbrev sendes en gang om måneden. Her vil vi gerne fortælle om nye produkter og større projekter indenfor møbler til udendørs byrum, affaldshåndtering og om alt det der sker inden for miljøvenlige og komposterbare plastprodukter.

På Have og landskab vil vi bl.a. præsentere vores nye BioBag Infill, som er et komposterbart og miljøvenligt granulat til kunstgræsbaner. Du kan også se flere nyheder indenfor beton, udendørs møbler og belysning. Kom forbi på vores stand D060 på Have & Landskab ’19 og høre mere. Du kan hente en gratis billet her

zenzo nyhedsbreve

Birgit Zachariassen

ZENZO GROUP NYHEDSRUM

ZENZO er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Presseansvarlig:
Birgit Zachariassen
Tel.: 70 27 19 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG