Tlf.: 70 27 19 00

Udendørs møbler både oppe og nede i Tingbjerg

biobag zenzo alena omnia baenke i tingbjerg top

I boligområdet Tingbjerg, som ligger i udkanten af Brønshøj, er man i gang med en større byfornyelse. Et af projekterne er Bygården, hvor man blandt andet finder rækkehuse, som er løftet fra gadeniveau med adgang til private taghaver. ZENZO har leveret plinte og borde- og bænkesæt til de fine taghaver og området omkring de nye boliger.

Bord- og bænkesættene står i de flotte taghaver og er vores model Omnia, som består af bordflader og sæder i FSC certificeret træ samt ben i beton. Bord og bænke er 221 cm lange, så der er god plads til alle. Bænkene er leveret med ryglæn, men kan også fås uden. Se mere om Omnia bord- og bænkesæt her

I gadeniveau står vores Alena bænk, både som plint og bænk med ryglæn. Alena bænken er også en kombination af beton ben og sæder i FSC certificerede trælameller. Se mere om Alena bænken her

Alle møblerne er produceret af det tyske firma RUNGE, som er kendetegnet ved robuste og holdbare møbler i et enkelt design. RUNGE har også stort fokus på klimaet, både når det gælder materialer og produktionsforhold. De fleste af RUNGEs produkter er fremstillet i stål, rustfrit stål eller FSC certificeret træ. Alle materialer, som kan enten genanvendes eller er vedvarende og certificerede.

RUNGE har bygget en helt ny produktionshal, hvor solpaneler leverer mere strøm end virksomheden har brug for – det har betydet 260 tons mindre CO2 udslip om året fra RUNGEs produktion. Og her er ikke en gang indregnet energibesparende tiltag som sensor- og dagslysstyret belysning og varmegenvindingssystemer.
Møblerne i Tingbjerg er ikke bare flotte. De er også robuste, funktionelle og bæredygtige.

Se hele udvalget af vores udendørs møbler her

biobag zenzo alena omnia baenke i tingbjerg bund

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: