Tlf.: 70 27 19 00

Møbler til udendørs byrum

Bylivet forandrer sig hele tiden og det tyder på, at vi bruger mere og mere tid uden for vores hjem og i højere grad opholder os i de offentlige rum. Under corona pandemien har det tydeligt vist sig, at de offentlige byrum og andre former for fælles arealer er vigtige for os og vores trivsel.

Nu er vi heldigvis ved at nærme os foråret og tiden, hvor vi i endnu højere grad gerne vil opholde os udenfor. Med ZENZOs store udvalg indenfor møbler til det udendørs byrum kan vi levere møbler, der passer til alt fra store pladser i byen over fællesarealer i boligforeninger til institutioner og gårdmiljøer.

Her kan du se eksempler på nogle af de projekter, hvor vores møbler er med.

1 Rundbaenke

Rundbænke kan både være et meget dekorativt indslag i bybilledet og give masser af siddepladser. På Københavns universitet står der en flot betonrundbænk med træsæder og inskriptioner i betonen, i Korsør har vi leveret de robuste Omnia møbler til en boligforening og endelig står den flotte In and Out betonbænk i et tilpasset design ude på Amager.

2 baenke

Vores store udvalg af møbler til udendørs brug giver mange muligheder både inden for materialer, design og størrelse. Den flotte Pure bænk står fx på en ny togstation i Kalundborg, vores Alena bænke har taget ophold i Tingbjerg og den klassiske Neoromantico Liviano bænk passer fx godt til en kirkegård.

3 bord og baenkesaet

Borde- og bænkesæt inviterer til udendørs hygge. På fællesarealer og i byrum skal møblerne gerne være robuste, så de kan tåle flittigt brug. Fra vores Harpo møbler på Østerbro har man en god udsigt over Svanemøllebugten, og i Odense kan kolleger spise frokosten sammen ved de elegante Line & line beton bord- og bænkesæt, som står foran kantinen i Munkebjerg Businesscenter. I Tingbjerg kan man nyde solen på den flotte tagterrasse fra Omnia bord- og bænkesæt.

4 Betonplinte

Beton har længe været et populært materiale til udendørs møbler. Det kan formes på mange måder og forholdsvis let tilpasses specielle mål og ønsker. Vores betonmøbler fås i mange designs – lige fra det helt enkle til næsten skulpturelle former. De små Rondo betonsæder eller trædesten er små siddepladser i et nyt boligområde på Amager og indbyder til fysisk aktivitet på en skole i Skanderborg. Et par Cityscape betonbænke står ved en lille sø bag Egedal Kommunes nyere rådhus og de hvide Vetil plinte er med til at skabe stemning ved Springcenter Nærheden i Høje Tåstrup.

5 Betonelementer

I større projekter hvor arkitekter og landskabsarkitekter ønsker at sætte deres helt eget præg på et byrum, leverer ZENZO specialtilpassede betonelementer. Nogle gange ud fra allerede eksisterende modeller eller efter helt nye tegninger. På Søborg Torv er Rotterdam plinten tilpasset det flotte anlæg, så de både fungerer som kant for de store grønne bede og som siddepladser for torvets besøgende. På Julemærkehjemmet i Roskilde har vi leveret betonelementer til trapper og bedkanter, så børnene har en stor flot terrasse med smuk beplantning at boltre sig på. I Odense står vores store flotte Nuton betonplantekummer og -bænke og byder velkommen til Munkebjerg Businesscenter.

Dette er blot en mindre præsentation af alt det vi kan med udendørs møbler. Gå ind på ZENZO OUTDOOR og se hele vores udvalg eller ring på 70 27 19 00. Vi står klar til at hjælpe med masser af ekstra information og priser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: