Tlf.: 70 27 19 00

Klar til skole

Et stort halvtag der indbyder til hygge, studier og bordfodbold for skoleelever er netop færdigt og klart til det nye skoleår. Taget står på Rygaards Skole i Hellerup, som i øjeblikket gennemgår en større renovering og udbygning.

Zenzo Group har leveret halvtaget som nu falder godt ind i de smukke omgivelser på den gamle skole. På trods af sin længde på 24 meter og en bredde på næsten fem meter fremstår taget let og elegant. Konstruktionen, som er monteret på en eksisterende og bevaringsværdig mur, består af modellen Tellus fra Weland med profiler i aluminium og tag i kanalplast. Tellus kan tilpasses individuelle ønsker og er bygget i vedligeholdelsesfrie og meget robuste materialer. Profilerne leveres i flere forskellige farver og på Rygaards Skole har man valgt den mørkegrønne, som passer smukt ind i de grønne omgivelser taget står i.

Vi er stolte af resultatet og kaster os gerne ud i flere specialtilpassede projekter, hvor vores enkle, stilrene og gedigne overdækninger fra Weland er den rigtige løsning.

Se også eksempler på overdækket cykelparkering og affaldshuse.

Zenzo ryygaards skole 1

Zenzo ryygaards skole 2

Zenzo ryygaards skole 3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: