Tlf.: 70 27 19 00

H&G nedgravede affaldscontainere på Kronborg Strand

HogG top

I Helsingør, tæt ved Kronborg slot, er det nye boligområde Kronborg Strand snart helt færdigt. Det er boliger i høj kvalitet, med en unik beliggenhed helt tæt på stranden. Uderummet mellem husene er udformet, så det forstærker oplevelsen af at bo tæt på stranden.

I så smukke omgivelser skal der stadig være plads til de mere praktiske foranstaltninger i et boligområde med mange mennesker - herunder affaldshåndteringen. Arkitema Architects, som har tegnet Kronborg Strand, har valgt ZENZOs nedgravede affaldssystem fra H&G, som i designet passer godt til det moderne byggeri.

H&G containerne er leveret med pulverlakerede indkastsøjler i antracitgrå med indkast i rustfrit stål. Indkastene er udformet alt efter hvilken affaldsfraktion containerne rummer. For at opnå det helt strømlinede udseende er krogene til tømning skjult i indkastsøjlen. Det er dog meget let at komme til krogene ved tømning. Man skal blot åbne en lille låge i toppen af indkastsøjlen, hvor krogene fra renovationsvognen nemt kan hægtes på.

Fra februar 2020 skal borgerne i Helsingør sortere madaffald og det er man allerede nu klar til i Kronborg Strand. ZENZO har leveret 9 enkelte og 3 dobbelte containere, som rummer affaldsfraktionerne metal, plast, restaffald og madaffald. En enkelt container har en kapacitet på 5 m3, en dobbelt har det samme, men med to kamre på hver 2,5 m3. Det er hensigtsmæssigt til affaldsfraktioner, som ikke fylder så meget - fx metal.

Læs mere om vores flotte H&G nedgravede affaldscontainere her eller ring på 70 27 19 00 og hør mere om vores nedgravede affaldssystemer.

HogG bund

Birgit Zachariassen

ZENZO GROUP NYHEDSRUM

ZENZO er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Presseansvarlig:
Birgit Zachariassen
Tel.: 70 27 19 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG