Tlf.: 70 27 19 00

En plads i solen på nye bænke fra ZENZO

zenzo baenk top

I løbet af 2020 og ind til nu har Kolding kommune arbejdet med at give Kolding midtby et løft. Ønsket var flere grønne oaser, flere opholdspladser og legepladser og bedre belysning.

Til projektet har Kolding kommune i samarbejde med landskabsarkitekterne Land+ fået leveret 15 bænke og 7 stole af ZENZO. Møblerne er strøet ud over gågaderne i det centrale Kolding og er fortrinsvist placeret i solen. Det giver rig lejlighed til et lille hvil eller plads til at sidde og betragte gågadens liv.

Bænke og stole er modellen Neoromantico Liviano fra Urbidermis Santa & Cole. Et smukt eksempel på et elegant og enkelt møbel til det udendørs byrum. Stellet på bænke og stole er formstøbt aluminium, som er pulverlakeret i samme specialfarve, som de lysmaster og affaldspande møblerne står sammen med i Kolding. Det giver et smukt og sammenhængende udseende. Sæderne er FSC certificeret tropisk hårdttræ. Møblerne er boltet fast i underlaget, så ingen fristes til at flytte dem.

Neoromatico Liviano møblerne kan kombineres på mange måder, da modellen findes både som bænk i to længder, stol og plint. Modellen fås også med sæder i aluminium. Se mere om Neoromantico Liviano møblerne her

zenzo baenk midt

zenzo baenk bund 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: