Tlf.: 70 27 19 00

Betonmøbler ”på Banen” i Dianalund

zenzo betonmobler Dianalund 1

I Dianalund står nu ni sæt af ZENZOs bord- og bænkesæt Picton på det nye aktivitetsområde ”På banen”. Som et led i Sorø kommunes ønske om at være den bedste kommune for børnefamilier, er området skabt i samarbejde imellem lokale borgere, erhvervsliv og kommunen.

En borgerundersøgelse viste bl.a. at der manglede legepladser og tilbud til de unge i Dianalund og ”På banen” tilbyder nu både multibane, skaterbane, legeplads herunder trampoliner, klatreanlæg, fitness/crossfitness, parkour, en stor scene med overdækning og opholdsarealer med borde og bænke. ”På banen” ligger midt i Dianalund og er tilgængeligt for alle.

Til opholdsarealerne har ZENZO leveret helt enkle og robuste borde og bænkesæt i beton. Betonmøblerne kan tåle vejr og vind og har en vægt, der gør det ret svært at rykke på dem. Et af sættene er i børnestørrelse og ved nogle af de øvrige sæt er den ene bænk forkortet, så der er mulighed for at en rullestol kan køres helt hen til bordet. Tilretninger som gør området attraktivt for institutioner.

Se mere om Picton bord- og bænkesæt her

Også vores affaldsspand Consort er med på banen. Den rummer 95 L og fås i flere friske farver. I Dianalund har man valgt rød og grøn, som lyser op og matcher nogle af de andre elementer i området.

Se mere om Consort affaldsspand her

Ring på 70 27 19 00, hvis du vil have en god pris på Consort og Picton bord- og bænkesæt.

zenzo betonmobler Dianalund 3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: