Tlf.: 70 27 19 00

Bedre siddekomfort hos IBM

Bedre siddekomfort hos IBM 1

Hos IBM i Ballerup har landskabsarkitektfirmaet ZoffmannHolm designet et hyggeligt gårdmiljø i forbindelse med kantinen. Her kan medarbejderne nyde deres frokost i solen, eller holde mindre møder i frisk luft. Hovedattraktionen i gården er bænkene, som smukt bugter sig ud og ind og skaber mange muligheder for siddepladser både i skygge og i sol.

Bænkene er støbt i beton og landskabsarkitekt Bo Holm-Nielsen ønskede at skabe en bedre siddekomfort ved at montere træsæder på betonen. Da betonen er støbt på stedet og har sine helt egne mål, var det nødvendigt at få produceret sæderne specielt til denne bænk.

I samarbejde med vores leverandør har ZENZO GROUP leveret Quada sæderne, som er produceret i FSC certificeret hårdttræ og er monteret på betonbænken med en skjult konstruktion i rustfrit stål. Vi synes det er blevet flot og håber at medarbejderne i IBM vil bruge bænken flittigt.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for løse træsæder i specielle mål, så ring på 70 27 19 00 eller se mere om Quada bænken her

Bedre siddekomfort hos IBM 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: